Керівнику банди, яка грабувала лучан, дали 5 років

Керівнику банди, яка грабувала лучан, дали 5 років

У Луцьку в міськрайонному суді відбулось чергове засідання у справді Даура Марганії та Вадима Пігалюка, які скоїли серію грабежів.

Судове засідання відбулося 25 травня. Воно мало розпочатися о 14:00, проте підозрюваних привезли орієнтовно о 14:40.

У залі, крім суддів, ЗМІ, охоронців, прокурорів та громадських діячів, також були присутні рідні обвинувачених та хлопці спортивної статури.

Нагадаємо, одним із постраждалих був учасник громадського формування «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук. Досить довгий час активіст з допомогою однодумців «вираховував» злочинців, а згодом і брав участь у їх затриманні в складі групи швидкого реагування «Самооборони». До підозрюваних Даура Марганії та Вадима Пігалюка застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після розгляду суд вирішив, що із 18 інкримінованих злочинів Морганія скоював лише 6.

Тому він просидить за ґратами 5 років за крадіжку з проникненням у житло, незаконне зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин, незаконне зберігання бойових припасів та викрадення офіційного документу.

Пігалюку ж за крадіжку та викрадення офіційних документів «дістанеться» 6 років позбавлення волі, але, враховуючи те, що раніше його вже засуджували за статтею 185 ККУ, йому встановили покарання на 4 з половиною роки.

Прокурор Андрій Неродик зазначив, що з рішенням суду вони не погоджуються, тому будуть подавати апеляційну справу до Апеляційного суду Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запрацював богословський клуб
Наступна новина Троїцька суботу 26 травня: чого ні в якому разі не можна робити
Останні новини
Схожі новини