США опублікували нову стратегію національної безпеки. ВІДЕО

США опублікували нову стратегію національної безпеки. ВІДЕО

Трамп заначив, що цього року обороні країні довелося боротись з злочинними угрупуваннями, тероризмом та тоталітарними режимами. США також спіткали спроби Росії та Китаю випробувати американську владу. Тільки в тому випадку, коли іноземні держави не будуть ставити під загрозу національну безпеку Сполучених Штатів − Вашингтон зможе підтримувати дружні відносини з ними.

В опублікованому документі стратегії стверджується, що Росія втручається у внутрішні політичні справи країн у всьому світі. Окрім того на 68 сторінках описується яким саме чином Кремль руйнує демократії в світі, використовуючи різні методи маніпуляцій.

Натомість Росія гостро відреагувала на цей план, звинувачуючи США в імперіалізмі.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва не може погодитися з вираженим в документі ставленням до Росії як до загрози для безпеки США. Водночас він привітав готовність Вашингтону до співпраці з РФ у тих областях, які відповідають інтересам американців і додав, що Москва теж шукає співпраці з США там, де їй вигідно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Трьом автомайданівцям оголосили підозру у побитті нардепа яйцями
Наступна новина На лікування онкохворої Настусі Абрамчук за вечір зібрали понад 53 тисячі гривень
Останні новини
Схожі новини