Стабілізатор для котла. Як захистити ваше опалювальне обладнання

Стабілізатор для котла. Як захистити ваше опалювальне обладнання
Фото ілюстративне

Сучасні котли оснащені електронікою, яка негативно реагує на низьку якість напруги в електромережі. Щоб захистити дорогий прилад від поламок, придбайте стабілізатор напруги. Він вирівнюватиме показники мережі до прийнятних параметрів. У пікових випадках він вимкне обладнання.

Робити покупку слід на перевірених торговельних майданчиках, де пропонують сертифікований товар. Таким надійним реалізатором є інтернет-магазин 220 Volt.

На сторінці каталогу 220volt.com.ua/stabilizator/optimal_stab_kotla/ ви зможете ознайомитися з наявним асортиментом та його технічними характеристиками.

Що ліпше обрати

 Випускається кілька типів стабілізаторів. Кожен має свої особливості функціонування, плюси та мінуси, які треба брати до уваги:

  • Електромеханічні (сервоприводні). Найменш вдалий вибір для котла. Оскільки під час роботи таких приладів відбувається іскріння, у разі витоку газу є велика загроза вибуху або пожежі. Електромеханічні вирівнювачі можна встановлювати тільки в окремих приміщеннях, що навряд зручно.
  • Релейні. За співвідношенням ціни та якості — оптимальний варіант для котла. Мають широкий діапазон та високу швидкість регулювання, надійну систему захисту та невеликі габарити. Із недоліків слід зазначити ступінчастість регулювання (що може призводити до мерехтіння освітлювальних приладів), відсутність запасу потужності, відносно шумну роботу та невеликий термін експлуатації.
  • Електронні (тиристорні). Більш досконале та універсальне рішення. Такі прилади мають вищу вартість, тому менш поширені. Забезпечують широкий діапазон та високу швидкість регулювання, безшумну роботу. Мають компактні розміри та довгий строк експлуатації. Але теж вирізняються ступінчастим регулюванням та відсутністю запасу потужності.
  • Інверторні. Характеризуються найбільш якісним регулюванням та найвищою ціною серед усіх перерахованих видів. Мають широкий діапазон вхідного струму та високу точність вихідної напруги, забезпечують швидке та плавне регулювання. Вирізняються компактними габаритами та безшумною роботою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку трапилася пожежа у багатоповерхівці
Наступна новина У Шацьку облаштували спеціальні місця для торгівлі ягодами та грибами
Останні новини
Схожі новини