Стало відомо, хто віддав наказ стріляти по майданівцях

Стало відомо, хто віддав наказ стріляти по майданівцях

Стріляти з бойової зброї по протестуючих на Майдані в лютому 2014 року наказав колишній командувач Внутрішніми військами Станіслав Шуляк.

Про це повідомив свідок у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича народний депутат Андрій Сенченко, передає «Сегодня».

Сенченко стверджує, що він був його знайомим.

«В цей день мені зателефонував перший заступник Внутрішніх військ України Коноплянник. Ми з ним давно знайомі. Він мені зателефонував рано вранці, попросив підійти на перехрестя Садової та Грушевського. В районі 9:00 ранку з правого під'їзду Кабміну вийшла група, гуськом, хлопців у чорній формі. В руках у них були довгі футляри. Він сказав, що Шуляк дав наказ снайперам виходити на Європейську площу. Ми спостерігали, як вони спускалися. Була команда – якщо хоч хтось похитнеться в шеренгах Внутрішніх військ, стріляти на ураження у мітингувальників», – сказав свідок.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як з нового року зміняться тарифи на холодну воду
Наступна новина Дієтолог назвала продукти для кращого сексуального життя
Останні новини
Схожі новини