Стало відомо про стан велосипедиста, якого зранку в Луцьку збило авто

Стало відомо про стан велосипедиста, якого зранку в Луцьку збило авто

Стало відомо про стан велосипедиста, якого на проспекті Відродження в Луцьку збив ВАЗ.

Як поінформували ІА Волинські Новини у центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», внаслідок ДТП постраждав 37-річний чоловік. У нього – забій плеча. Через легкий характер травми від госпіталізації він відмовився.

У пресслужбі поліції, своєю чергою, розповіли, що станом на 10:30 на місці ДТП все ще працює слідчо-оперативна група. Та додали, що про деталі аварії повідомлять згодом – після встановлення всіх обставин.

Тим часом один із свідків аварії розповів, що бачив, як велосипедист рухався проспектом Відродження у напрямку вулиці Рівненської, об’їжджаючи тролейбуси.

«Водій ВАЗа повертав на вулицю Софії Ковалевської, але велосипедист за тролейбусами не був помітний для нього. З каскадером все добре - відбувся легким переляком», - каже очевидець.

Нагадаємо, 20 листопада близько 8 години автомобіль ВАЗ, який повертав з проспекту Відродження на вулицю Софії Ковалевської, збив велосипедиста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ: Історія про смерть батька, який пожертвував кисень сину, – неправда
Наступна новина Грузія, Чехія, Польща: у МОЗ оновили перелік країн «червоної зони»
Останні новини
Схожі новини