Стало відомо, яка актриса зіграє Лесю Українку у фільмі грузинської режисерки. ФОТО

Стало відомо, яка актриса зіграє Лесю Українку у фільмі грузинської режисерки. ФОТО

Роль Лесі Українки у фільмі про її життя зіграє молода українська актриса Дар'я Полуніна.

Про це повідомили автори проекту. Режисер байопіку – грузинка Нана  Джанелідзе. Сценарист: Олександра Лавренчук.

Робоча назва картини -  "Леся Українка. Узлісся". Це розповідь про історію життя письменниці з дитинства до останніх днів. Автори  проекту вже готують тизер фільму, де Дар’я втілила образ Лесі Українки.

У портфоліо актриси 3 короткометражних роботи та повнометражний фільм, а також премія кінофестивалю "Spektrum" (Польща) за найкращу акторську роботу у короткометражнії стрічці "Сашка".

Креативна продюсерка фільму Юлія Сінкевич впевнена, що Даша - унікальна акторка: "Насправді, я бачила Дашу у декількох фільмах, а також у промо-відео Одеського кінофестивалю 2018, але ідея спробувати її на цю роль виникла абсолютно спонтанно. Мені трапились її фото й то була миттєва реакція - це ж вона, Леся Українка! В ній є все, чого ми шукали - інтелігентність, талант, аристократизм, краса, глибинне розуміння особистості Лесі Українки - і головне інтелект, адже грати таку складну роль може лише дуже освічена людина. Буде дуже цікаво"

Режисер байопіку Нана Джанелідзе каже, що Дар’я «ще на репетиціях змогла звільнити свою внутрішню силу та зробила образ Лесі тривимірним, дуже добре влилася у ту епоху". Вона вважає, що це актриса, у якої велике майбутнє.

Як зауважувала режисер, вона дуже хоче зняти Лесю Українку з того «кам’яного постаменту, на який її свого часу поставили».



 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У новому дитсадку на Волині оригінально розмалювали стіни. ФОТО
Наступна новина Судитимуть 21-річного волинянина, який «заїхав» в обличчя поліцейському
Останні новини
Схожі новини