#СТАРІГАЗЕТИ: Саганюка звільнили з посади першого секретаря обкому комсомолу

#СТАРІГАЗЕТИ: Саганюка звільнили з посади першого секретаря обкому комсомолу

У червні 1986-го на черговому пленумі Волинського обкому комсомолу обговорювали кадрові питання. Одне з них стосувалося долі Петра Саганюка.

«У зв’язку з переходом П. Д. Саганюка на господарську роботу пленум увільнив його від обов’язків першого секретаря та члена бюро обкому комсомолу», - йдеться у скромній замітці газети «Радянська Волинь» за 12 червня 1986 року.

 *  *  *

Натомість «членом бюро та першим секретарем обкому комсомолу обраний Г. І. Хацкевич, який до цього працював інструктором обкому Компартії України».

Таке воно, партійне життя. Цікаво, що «господарською роботою» на пленумі назвали посаду директора Володимир-Волинського лісгоспу, яку тоді обійняв молодий перший секретар обкому комсомолу. Петро Саганюк успішно стартував у кар’єрі і з 1988-го багато років по тому був міським головою міста Володимира-Волинського. І тільки недавно «здав пост» Ігореві Пальонці.

А Григорій Хацкевич із першого секретаря став аграрієм.

Колись читали:

ЧИТАТИ ТАКОЖ: #СТАРІГАЗЕТИ: На Світязі створили маршрут для туристів на бричках з дерев’яними колесами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: захворіло за добу 228 людей, одужало – 152
Наступна новина У Рожищі вночі авто збило дівчину. Водій утік з місця аварії
Останні новини
Схожі новини