Стильно та престижно: у Луцьку можна придбати годинники відомих брендів світу

Стильно та престижно: у Луцьку можна придбати годинники відомих брендів світу

Дбаєте про власний імідж? Звертаєте увагу на деталі, які підкреслюють ваш статус?

Тоді вам потрібен хороший годинник. Він, як візитна карта, може багато розповісти про статус, цінності та вподобання свого власника.

І у виборі саме вашого годинника допоможуть фахівці Торгової мережі ДЕКА. Їхні годинники – витвори мистецтва, бо не тільки гарні ззовні, а й можуть мати додаткові функції, як-от: водонепроникність, протиударність чи наявність хронографа.

Нещодавно магазин мережі відкрився в Луцьку. А ще в них з’явився перший в Україні інтернет-магазин

І зараз тут діє акція. До 13 січня можна купити годинники зі знижкою 50 %. Крім того, 31 грудня та 13 січня відбудуться розіграші серед покупців. У кожному з них буде по три переможці, які отримають кешбек – повернення коштів у розмірі 100, 75 та 50 відсотків відповідно від вартості годинника. 

Чому варто придбати годинник від ДЕКА

У магазині є моделі годинників для найвибагливіших чоловіків та жінок, тому що ДЕКА – офіційний партнер багатьох європейських, японських та американських брендів. 

Доступні CASIO, престижні Longines або витончені Rado. Лаконічні Hugo Boss чи оригінальні Diesel.

Є класичні, спортивні та фешн-годинники. Вони є з різними формами корпусу – круглою, квадратною, овальною, прямокутною чи бочкоподібною.

З цифровим чи аналоговим циферблатом, а також комбіновані. З римськими чи арабськими цифрами, або й зовсім без цифр.

З різними механізмами – кварцовим, автокварцовим, механічним.

Є справжні шедеври ручної роботи. Наприклад, зі стрілкою з внутрішнього боку циферблату, прозорим корпусом, візерунками та оздобленням з діамантів. 

Тут ви можете підібрати годинник під будь-який образ, оскільки вони є з циферблатами та корпусами різних кольорів: від класичних білих, чорних та сірих тонів до гламурних рожевих, жовтих та помаранчевих. Крім того, є комбіновані поєднання відтінків.

А ще тут великий вибір ремінців від австрійського бренду Hirsch. Ця компанія використовує у виробництві різні матеріали. Їхні ремінці ззовні шкіряні, а всередині – каучукові.

Якщо ви хочете стати власником годинника вже, а до зарплати ще далеко, вихід є. У магазині можна оплачувати покупку частинами. Розраховуватись можна як готівкою, так і безготівковим методом.

Якщо ви розгубились від розмаїття пропозицій, персонал магазину допоможе з вибором. Працівники мережі проходять спеціальне навчання, аби знати все про годинники та аксесуари до них (ремінці, футляри) та засоби догляду.

У мережі ДЕКА є сертифікований сервісний центр, що забезпечує гарантійний та післягарантійний ремонт годинників. У ньому працюють фахівці, які використовують новітнє обладнання для ремонту годинників. Цікаво, що сюди можна звертатись навіть якщо ви придбали годинники брендів-партерів ДЕКА за кордоном.

А головне – компанія ДЕКА перевірена часом, оскільки має 27-річну історію: від невеликого магазину до мережі по всій Україні. 

Зараз ДЕКА – це понад сорок магазинів в різних областях та більше сотні оптових партнерів. 

Де придбати годинники ДЕКА

У Луцьку магазин ДЕКА розташований на першому поверсі ТРЦ «ПортCity».

Він працює з 10:00 до 22:00 без вихідних.

Асортимент годинників ДЕКА у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хай тролейбусами їздять, – головний транспортник Луцька про обурених студентів
Наступна новина Курс валют на 11 грудня: долар втратив у ціні, а євро здорожчало
Останні новини
Схожі новини