У Луцьку відкрився магазин годинників світових брендів

У Луцьку відкрився магазин годинників світових брендів

У Луцькому торгово-розважальному центрі «ПортCity» відкрили магазин годинників мережі ДЕКА. На Волині це перший магазин ДЕКА, в Україні ж їх вже більше 40.

Відкриття відбулось у неділю, 14 жовтня.

ДЕКА – офіційний та ексклюзивний партнер багатьох європейських, японських та американських брендів. Серед них: Longines, Michael Kors, CASIO, Hugo Boss, Diesel та інші.

В магазині є великий вибір класичних вишуканих годинників, спортивних (вони водостійкі та протиударні, мають додаткові функції, наприклад, крокомір) та фешн-годинників (вони вирізняються оригінальним дизайном).

ШВЕЙЦАРСЬКА ЯКІСТЬ ЗА ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ

Також у магазині представлені швейцарські годинники. Від демократичних за 200 доларів до елітних – за три тисячі доларів.

«Є справжні шедеври годинникової майстерності. Наприклад, годинники з стрілкою з внутрішнього боку циферблату, прозорим корпусом, оздобленим камінцями та візерунками механізмом. Усе це – унікальна ручна робота. До речі, на швейцарських годинниках, якщо є камінці, то це лише діаманти», - каже регіональний менеджер мережі ДЕКА Сергій Якимов.

Персонал магазину пройшов спеціальне навчання. Тож тут можуть допомогти не лише з вибором годинника, а й з підбором аксесуарів. Зокрема ремінців, засобів для догляду за ними, футлярів.

ГАРАНТІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОДИННИКІВ

У ДЕЦІ – великий вибір ремінців від австрійського бренду Hirsch з 250-літньою історією. Саме ця компанія виготовляє унікальні ремінці, поєднуючи різні матеріали. Ззовні вони шкіряні, а всередині – каучукові.

«Такий ремінець значно довговічніший, ніж звичайний. Він не вбирає неприємні запахи і легко чиститься. До того ж ззовні він виглядає, як класичний», - пояснює Сергій Якимов.

Мережа ДЕКА – партнер багатьох європейських виробників годинників.

«Тому навіть, якщо люди купували годинники наших брендів закордоном, вони можуть з будь-якими запитаннями звертатись до нас. Ми їх обслуговуємо за гарантією, як представники компанії-виробника», - каже регіональний менеджер ДЕКИ.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ

Спеціально до відкриття до 21 жовтня у луцькому магазині пропонують 20% знижки усім покупцям.

Також до 31 жовтня у мережі триває розіграш жіночого фешн-годинника Vivienne Westwood та чоловічого класичного Rue du Rhone. Аби взяти участь в акції, потрібно лише прийти до магазину і зареєструватись. Переможця оберуть з допомогою сервісу Random.

Також зареєстровані люди, які ще нічого не купували, раз на рік – до свого Дня народження отримують 15% знижки. А ті, що вже щось купували, - 20%.

Магазин ДЕКА працює на першому поверсі ТРЦ «ПортCity» з 10:00 до 22:00 без вихідних.

Фото: Роман Домбровський

Відкриття магазину ДЕКА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від раку помер співзасновник Microsoft
Наступна новина У Луцьку ресторан віддасть «чайові» на лікування онкохворої лучанки
Останні новини
Схожі новини