У Ковелі працівники холдингу «Хлібні Інвестиції» змагалися за першість на «драконах». ФОТО

У Ковелі працівники холдингу «Хлібні Інвестиції» змагалися за першість на «драконах». ФОТО

Цими вихідними у Ковелі прогреміли потужні змагання - Перший Кубок з Драгонботу холдингу «Хлібні Інвестиції».

Близько 200 працівників холдингу приїхали з різних куточків України - Києва, Івано-Франківська, Чернівців, Бердичева і, звісно ж, Луцька.

Перший кубок холдингу «Хлібні Інвестиції» з веслування на човнах «Дракон» організували на базі Ковельської СДЮШОР з веслування на байдарках та каное «Ніка-Сільмаш».

Участь взяли шість команд: «Франківські Батони» - збірна Івано-Франківського хлібокомбінату (м. Івано-Франківськ), «Адреналін» - збірна Першого Столичного Хлібозаводу (м. Нові Петрівці), «Буковинські Бандюгани» – збірна Чернівецького Хлібокомбінату (м. Чернівці), «Перці» - збірна ТЕРЕМНО (м. Луцьк), «Стрункі весла» - збірна Бердичівського Хлібозаводу (м. Бердичів) і жіноча збірна - «Цариці», до якої увійшли працівниці усіх заводів холдингу «Хлібні Інвестиції».

Генеральний директор Андрій Олексійович Тищенко зауважив, що не дарма вибрано саме Драгонбот, адже тут як і в бізнесі важлива злагоджена робота команди, бо перемагає не команда зірок, а команда-зірка.

Запальні змагання відбувалися не лише на воді, де долю переможців часто вирішували долі секунд, але і на суші – серед команд вболівальників.

Після першого запливу команда «Франківські Батони» впевнено ввійшла у фінал, і далі за призові місця змагалися вже команди з Бердичева, Луцька, Чернівців та Нових Петрівців.

Жіноча збірна «Цариці» хоч і не дійшла до фіналу, гідно зробила свій перший заплив на човні-драконі.

Після запеклої боротьби перемога дісталася команді «Стрункі весла» – збірна Бердичівського Хлібозаводу (м. Бердичів).

Призерів чекали медалі та подарунки, а команда-переможець отримала спеціальний приз – кришталевий кубок, що став своєрідним символом змагання, адже є перехідною нагородою і наступного року за неї знову будуть боротися найкращі.

Нагороди учасникам вручав генеральний директор холдингу «Хлібні Інвестиції» Андрій Олексійович Тищенко.

Варто зауважити, що спеціальну нагороду отримала найкраща команда підтримки (команда «Франківські Батони») і жіноча збірна «Цариці» – як єдина жіноча збірна.

Після таких запальних змагань команда холдингу мала можливість відпочити та насолодитися смачною їжею. Заклад «Карабас Барабас» підготував круте гриль-меню.

«Холдинг «Хлібні Інвестиції» – це велика родина, що налічує більше 3000 працівників.Сьогодні разом ми започатковуємо нову традицію, яка починає нову сторінку в історії Холдингу», – завершив Андрій Олексійович Тищенко.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку троє чоловіків вкрали авто. ФОТО
Наступна новина Стильно та комфортно: у Луцьку запрацював коворкінг Passage Interdit. ФОТО
Останні новини
Схожі новини