«Ми – за здорові посмішки!» – луцький стоматологічний центр «Здоров'я Плюс»

«Ми – за здорові посмішки!» – луцький стоматологічний центр «Здоров'я Плюс»

Стоматологічний центр «Здоров'я Плюс» створений  на фундаменті знань, позитивного досвіду та традицій роботи найкращих клінік міста Луцька. Ціль нашої роботи – надання послуг в сфері стоматології найвищого рівня з забезпеченям максимального комфорту для пацієнтів.

Ми сформували команду високопрофесійних спеціалістів, що підходять до вирішення проблем здоров’я зубів комплексно та з застосуванням останніх досягнень в стоматологічній сфері. Доброзичлива атмосфера в клініках налаштовує на комфортне лікування з індивідуальним підходом до кожного, навіть найменшого пацієнта.

Ми гарантуюємо повне збереження отриманої від клієнта інформації та дотримання принципів лікарської етики.

Девіз стоматологічного центру «Здоров'я Плюс»: завжди і у всьому відповідати найкращим стандартам світового рівня в області надання стоматологічних послуг.

Колектив клініки використовує досвід успішної роботи, нові знання та направляє свої зусилля на те, що центр «Здоров'я Плюс» став одним з найкращих для жителів та гостей міста. Кожен член команди працює так, щоб клініка реалізувала свої цілі та девізи.

Наша філософія: лікувати Вам зуби так, як би ми лікували їх собі!

Ми давно працюємо в сфері послуг міста, тому встигли завоювати довіру лучан. Спеціалісти нашого центру регулярно беруть участь у стоматологічних симпозіумах та майстер-класах для підвищення  рівня кваліфікації.

Наші принципи:

  • високий професіоналізм персоналу та якості наданих послуг,
  • комфортне лікування з комплексним індивідуальним підходом,
  • орієнтир на здоров’я та естетику,
  • збереження лікарської таємниці,
  • безпечне лікування – ми дотримуємося санітарно-гігієнічних норм.

 У нас чудовий професійний персонал та найпозитивніші пацієнти. Ми цінуємо кожного з вас.

Чому варто завітати саме до нас?

  • Клініка «Здоров'я Плюс» працює з 2004 року, досвід стоматологів з 1989 року.
  • Клієнтцентрована методика роботи та індивідуальний підхід до кожного. Сотні задоволених пацієнтів.
  • Розташування в центрі Луцька (320 м від «Променя», 200 м від вокзалу та 540 м від «Там Таму». Зручний доїзд).
  • Комфортні умови. Великий диван, плазма та акваріум з піраньями. Як дорослим так і діткам ми намагаємося забезпечити комфорт та відчуття спокою в стінах нашого центру.

Ми пропонуємо такі послуги:

  • Лікування зубів: лікування карієсу та його ускладнень (пульпіт, періодонтит), ендодонтичне лікування кореневих каналів новітніми методами.
  • Реставрація: реставрація зубів сучасними фотополімерними матеріалами при відсутності частини або усієї коронки зуба, при дефектах та інших естетичних недоліках.
  • Естетична стоматологія: відбілювання зубів (в домашніх умовах - «делікатний» метод), прикраси на зуби (ксайси та твінкелзи).
  • Професійне чищення зубів: зняття м̓ яких зубних відкладень, каменю, "нальоту курця". Чищення та полірування професійними пастами.
  • Ортопедичні послуги: різні види коронок (металокераміка, металопластмаса), литі коронки, протези бюгельні (із замковим кріпленням і без замків), знімні протези,  вініри, керамічні вкладки.
  • Ортодонтичні послуги: різні види діагностики: клінічної, рентгенологічної та лабораторної. Лікування різних ортодонтичних патологій як знімними (пластинки, трейнери), так і незнімними (брекет-системи різного типу) апаратами. Прийом проводить ортодонт з великим досвідом роботи.
  • Хірургічні послуги: видалення простого та складних типів. Імплантологія та кісткова пластика.

Посміхайтесь разом з нами!

Залишити заявку на  консультацію можна на нашому сайті: https://dentist-plus.lutsk.ua  – і ми вам зателефонуємо протягом 20 хв. Або ж можливий самозапис за телефонами.

Консультуємо 24/7, є екстрений виклик стоматолога при невідкладних проблемах.

Графік роботи:

Пн-Пт 9.00 год. – 21.00

Сб 10.00 до 18.00

Адреса: м.Луцьк, проспект Грушевського, 12

(0332)29-00-92

(066)35-85-757

(096)58-85-757


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Канадські лікарі пропонують допомогу постраждалим військовим з Волині
Наступна новина Волинські бандуристки перемогли на міжнародному конкурсі «Премія Ланчіано»
Останні новини
Схожі новини