Страхова компанія «ПЗУ Україна»: особливості страхування

Страхова компанія «ПЗУ Україна»: особливості страхування

Страхування — це ваш спосіб захистити себе від фінансових витрат, які можуть виникнути через різні форс-мажорні обставини. Наприклад, якщо ви впали та травмувалися, але при цьому завчасно оформили страхування здоров'я, страхова компанія надасть вам грошову компенсацію. Сума відшкодування як мінімум залежить від розміру страхового покриття.

Існує безліч програм страхування, які різняться за умовами, тому ви без зусиль підберете варіант для себе. Зокрема, страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує страхування життя, здоров'я, майна тощо. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті компанії — pzu.com.ua.

Страхова компанія «ПЗУ Україна»: види страхування

Завдяки страхуванню ви можете бути впевнені, що при настанні страхового випадку частину ваших фінансових витрат візьме на себе страхова компанія «ПЗУ Україна». Зверніть увагу, що сума страхового покриття зменшується на розмір франшизи, якщо вона передбачена.

Страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує своїм клієнтам багато різновидів страхування. Зокрема, для приватних осіб передбачені наступні варіанти:

  • Обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності, добровільне автострахування тощо.
  • Страхування особистого майна, нерухомості, бізнесу.
  • Туристичне страхування для виїжджаючих за кордон, подорожуючих Україною або поїздок до країн Шенгенської зони.
  • Страхування життя від нещасних випадків тощо.

Існують спеціальні накопичувальні та пенсійні програми, а також безліч інших страхових продуктів, які мають різні умови, ціни та розміри страхового покриття.

Що страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує корпоративним клієнтам

Для юридичних осіб страхова компанія «ПЗУ Україна» підготувала широкий перелік страхових продуктів. До таких належать наступні програми страхування:

  • Майна підприємств, товарних запасів, заставного майна.
  • Персоналу від нещасних випадків.
  • Вантажів і відповідальності автоперевізників.
  • Багаторічних насаджень, тварин тощо.

Також існує безліч інших програм страхування, які пропонує страхова компанія «ПЗУ Україна». До того ж ви можете розраховувати на цілодобову підтримку та допомогу у будь-яких питаннях, якщо це знадобиться в процесі співпраці. Детально ознайомитися з особливостями кожного страхового продукту можна, відвідавши офіційний сайт або звернувшись за персональною консультацією до співробітників цієї компанії.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині злодій викрав у пенсіонера кошти біля банкомату
Наступна новина Картини, присвячені кожній області: у Луцьку капелан представив художню виставку
Останні новини
Схожі новини