Страшне вбивство: чоловік жорстоко зарізав брата. ФОТО

Страшне вбивство: чоловік жорстоко зарізав брата. ФОТО

Чоловік намагався захиститися від нападок старшого брата і застосував ніж, який схопив на кухні.

У Солом'янському районі столиці 40-річний чоловік зарізав свого 45-річного брата, який прийшов додому і почав чіплятися до родича.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в Facebook.

На лінію «102» надійшло повідомлення про бійку у квартирі будинку Солом’янського району столиці. На місце прибули медики та слідчо-оперативна група, яких зустріла власниця квартири, де відбувалася подія.

Жінка розповіла правоохоронцям, що разом із 40-річним сином перебувала вдома, коли повернувся старший. 45-річний чоловік почав сваритися, а потім підбіг до брата та почав його бити ногами по голові. Молодший спробував сховатися на кухні, а потім схопив ножа та кілька разів ударив ним старшого родича. Чоловік втратив свідомість, тож матір викликала «швидку» та поліцію.

Потерпілого відвезли до лікарні, де він згодом помер. З місця події правоохоронці вилучили змиви речовини бурого кольору та кухонний ніж. 

40-річний чоловік зізнався у скоєному і розповів поліцейським, що старший брат часто бив його без причини. Киянина затримали та доставили до управління поліції.
 
Слідчі Солом'янськго управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому «Кораблику» відгримів концерт «Перкалаби». ВІДЕО
Наступна новина Чому я не показую дитину в соціалках, - молода мама з Луцька
Останні новини
Схожі новини