Чому я не показую дитину в соціалках, - молода мама з Луцька

Чому я не показую дитину в соціалках, - молода мама з Луцька

Звичайно, кожна дитина найкраща для своїх батьків. Так і наш Остап. І капець як хочеться показати те милоття світові, але кожен раз зупиняюся від публікації фоток.

А раптом йому б не сподобалась саме ця фото? А раптом він не хотів би, щоб його дупцю бачили мамині й татові друзі? А раптом у майбутньому його друзям покажуться смішними ці дитячі фото і вони будуть глузувати?

Окрема тема – заретушоване чи закрите смайлом обличчя маляти. Діти завжди були жорстокими і я сумніваюсь, що у найближчі кілька років щось зміниться.

«Тебе ж навіть власні батьки соромляться і ховають твоє лице на фотках», – чисто гіпотетична фразочка від ровесників у майбутньому. Проте, погодьтеся, що кольнуло. А уявіть, як таке може колись вколоти вашу дитину.

Якщо за законом батьки можуть заборонити знімати і демонструвати своє дитя, то логічно, що і дитина могла б заборонити, навіть тим же батькам. Це ж її особисті фото! Особистий простір!

Я в дитинстві просто ненавиділа чужих дядьок і тьоток, які боляче щипали за щоки і казали, яке я хорошеусіпусі. Хто зна, як поставиться мій син до всіх цих коментарів і лайків.

Сама я завжди лайкаю малявок, бо це мімімі, але коли мова про мого сина, то позиція ось така. В ідеалі хотілося б дотриматися її, поки він сам свідомо не дозволить показувати себе чужим.

Ірина Воротна 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Страшне вбивство: чоловік жорстоко зарізав брата. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відкриють новий сезон нічного кіно
Останні новини
Схожі новини