Стратегія розвитку Волині: на що ідуть кошти бюджету

Стратегія розвитку Волині: на що ідуть кошти бюджету

«Кошти з усіх фондів маємо скласти у наш спільний волинський кошик, визначити пріоритети, забезпечити те чи інше співфінансування, наприклад, з обласного бюджету і залучати більше коштів з державного бюджету, адже обласний бюджет досить таки малий у нас.

Наприклад, бюджет розвитку, на даний момент, складає близько 160 млн. грн., а всі наші власні доходи, відповідно якими ми повинні покривати витрати це – 1,5 млрд. грн. Це дуже мало!

Державний фонд – 200 млн.грн.

Ще соцеконом, можна говорити про суму в межах 100 млн.грн.

І, ви уявіть, якби ми це все разом склали, маючи якісний даний документ - Стратегію розвитку Волині, якісно напрацьований за участі депутатів обласної ради, а не лише за участі обласної державної адміністрації.

Ми б змогли визначити ці пріоритети і ефективно використати увесь цей фінансовий ресурс. А так, виходить, що кожен іде в фарватері свого бачення і виходить такий собі лебідь, рак та щука», – Михайло Імберовський. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Просторий будинок, послуги у ЦНАПі та кримінал через смерть дітей: ТОП-3 за 10 травня
Наступна новина На пункті пропуску «Устилуг» митники вилучили партію тютюну для кальяну
Останні новини
Схожі новини