Streetwear: що сьогодні в тренді?

Streetwear: що сьогодні в тренді?
Фото ілюстративне

Вуличний стиль одягу

Стрітовий образ (вуличний стиль одягу, стрітстайл) - вид одягу і стилю, для якого характерна практичність, а головне – зручність. Завдяки цьому напрямку ми можемо сьогодні сміливо створювати повсякденні образи, не боятися виходити в них на вулицю, шопінг або в кафе. Незручні каблуки, строгі вузькі костюми та інші некомфортні образи - все це не про Streetwear. Шанувальники вуличної моди віддають перевагу джинсам, сорочкам, футболкам, а з взуття - кедам. Однак це не означає, що каблуки будуть недоречні - суть лише в тому, щоб ви відчували себе розкуто і комфортно.

Поява Streetwear: чому дошки для серфінгу стали передумовою для створення популярного бренду одягу

Засновником вуличного стилю вважається Шон Стуссі. Будучи виробником дощок для серфінгу, він зацікавився в створенні свого власного бренду одягу. І вже в 1980 році на черговий позиції зобразив своє прізвище Stussy, виконавши її як графіті.

Всім дуже зайшов бренд, і наступного разу Стуссі вже випускав лінію одягу для серферів і скейтерів. В основному це були кепки та футболки, які увінчав придуманий логотип. Стрітовий стиль досяг популярності і завдяки музиці: Стуссі був не лише творцем даного напрямку, а й об'єднав риси різних культур - фанатів хіп-хопу і репу.

Сучасний світ

Стрітстайл, або як його ще називають стрітвер, сьогодні – найпоширеніший стиль. Цілком зрозуміло, через що: взуття комфортне, вільний і який не сковує рух, одяг, широке розмаїття аксесуарів. З кожним днем мода на вуличний стиль стає все більш популярною.

Привертає вона тисячі фанатів своєю простотою і невибагливістю. Єдине правило, якого дотримуються - в такому одязі повинно бути зручно. Для тих, хто віддає перевагу цьому стилю, існує набір базових речей:

  • сорочки будуть в тренді завжди. Це вічний образ, який не вимогливий до матеріалу, фасону або кольору. Поєднується майже з усім: джинси, спідниці, кардигани, в холодну пору - шкіряна куртка;
  • шкіряні речі, а особливо куртка - різні кольори дозволяють виділятися стрітстайлу із загальної маси;
  • денім сорочка - річ, яка доповнить будь-який образ і точно не заваляється в гардеробі;
  • чоловічі футболки кольору хакі або з різними принтами. Все це розбавляє чоловічий образ, підкреслюючи якусь грубість і силу.

Стрітвер: що сьогодні в тренді?

Нестандартні образи найчастіше ті, що виникли поєднанням декількох стилів. У 21 столітті стрітстайл більше набирає рис елегантності. Згодом він стає не тільки зручним, але і красивим. Професіонали, створюючи бренди, часто звертають увагу на затишок і естетику. Це виражається через худі, бомбери, лосини, кардигани, спідниці, кросівки. Цій моді властивий вільний крій і сміливе поєднання різних стилів.

Тренд представляється барвистими принтами, нарядами з вставками з хутра та вовни. Дуже поширені світшоти, звичайні спортивні штани, туніки. А новими фішками стали принти в стилі графіті. Вони наносяться абсолютно на будь-який вид одягу.

На сьогоднішній день фанати Streetwear володіють відмінним смаком, підбираючи свій гардероб якісно і за сучасними стандартами. Для цього зовсім не потрібно здійснювати шопінг за кордоном або замовляти низькопробні підробки з китайських сайтів. Український бутик і онлайн-магазин Ostriv пропонує різноманітний вибір асортименту вуличного стилю, в яких можна знайти одяг від Stussy, Fred Perry, C.P. Company, Obey, Supreme, HUF та інші.

  • Fjällräven. Якість цього бренду виражено в деталях і відрізняється особливою практичністю. За допомогою особливих технік виготовлення їх одяг стійкий до низьких температур і будь-яких погодних випробувань.
  • Obey. Це не лише речі, а справжнє мистецтво. Цей бренд помічаємо всюди, де присутня молодь, однак звідки вона взята - незрозуміло. Бренд не має солідної марки або тисячі квадратних метрів торгових площ. Він втілення мистецтва, ніж індустрії.

Справжні фахівці і продавці, які знають свою справу, зможуть розрізнити справжність бренду. Як тільки до вас потрапить кілька речей базового характеру, можна сміливо приступити до створення індивідуального та класного образу в стилі стрітсайл.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На covid захворів головний лікар Нововолинської лікарні
Наступна новина Зробити тюрму у Володимирі туристичним об’єктом. Є така думка
Останні новини
Схожі новини