Стрілянина у Луцьку на зупинці: потерпілий відмовився від госпіталізації

Стрілянина у Луцьку на зупинці: потерпілий відмовився від госпіталізації

Стрілянина на зупинці у Луцьку відбулася близько 23:00, 1 серпня. На місце події викликали медиків "швидкої". Поранений чоловік, після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

Про це розповів Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

Нагадаємо, на вулиці Рівненський вночі 1 серпня відбулась стрілянина. На місці події працювали патрульні поліцейські та швидка допомога. Під час пострілів був поранений 37-річний чоловік.

Зі слів Станіслава Лініка, ймовірно у чоловіка стріляли з пневматичної зброї. Куля потрапила у черевну порожнину, чоловіка оглянули медики та надали першу медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.

Патрульним поранений чоловік розповів, що у нього виник конфлікт із незнайомим йому чоловіком. Під час цього останній дістав пістолет та здійснив постріл в живіт та втік з місця події.

Згодом патрульні виявили чоловіка, який підходив під орієнтування, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.Наразі відомості про подію внесенні до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. триває перевірка, — розповіла Суспільному телефоном інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі спортсмени отримали 5 медалей на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА
Наступна новина В «Амстердамі» починають будівництво верхнього поверху. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини