Луцькі спортсмени отримали 5 медалей на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА

Луцькі спортсмени отримали 5 медалей на Чемпіонаті Світу зі змішаних єдиноборств ММА

Луцькі спортсмени, які були у складі збірної команди України, везуть п'ять медалей із Чемпіонату Світу зі змішаних єдиноборств ММА. Збірна України посіла перше командне місце. Україна випередила Росію та США.

Про це розповів Суспільному телефоном віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов. Про успіхи збірної повідомляють також на сторінці спортивного клубу «ВОЇН».

Додали перемог збірній і волинські спортсмени: золоту медаль здобула спортсменка Поліна Ковирнова, "срібло" — у Теодора Ганейчука, Вадима Ковальського та Антона Панасюка, бронзова медаль у Захара Філонюка.

Збірна команда України за підсумками двох днів змагання виборола перше місце. Нагадаємо, на Чемпіонат світу з ММА від Волині поїхали 8 представників спортивних клубів "Воїн", "Елемент", "Pride" та "Garda". З

Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів тривав впродовж 30 липня по 1 серпня у Болгарії. У складі української збірної на чемпіонат вирушили 68 спортсменів та 32 тренерів. Це найбільша делегація за всю історію збірної України на чемпіонатах, а також це найбільша делегація на чемпіонаті у Софії, — каже віце-президент Федерації змішаних єдиноборств України Вахабжан Муратов.

«Це історичний момент у світі спорту. ММА розвивається, стає все більш популярним, а те, що українська школа змішаних єдиноборств ММА - потужна, підтвердили результати на Чемпіонаті світу», - сказав президент Федерації змішаних єдиноборств ММА у Волинській області Михайло Смолка.

За підсумками першого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 12-13 років атлети завоювали 8 золотих, 9 срібних та 7 бронзових медалей та домоглись найкращого результату серед усіх збірних на чемпіонаті.

За підсумками другого дня змагань на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА в Софії у віковій категорії 14-15 років наші атлети завоювали 5 золотих, 5 срібних та 5 бронзових медалей та з загальним підсумком у 13 - золотими, 14 - срібними та 12 - бронзовими.

Читайте також: «Повне розчарування в собі», - волинська легкоатлетка про Олімпіаду в Токіо


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 2 нових хворих на коронавірус
Наступна новина Стрілянина у Луцьку на зупинці: потерпілий відмовився від госпіталізації
Останні новини
Схожі новини