Стронгмени зі всієї України розпочали змагання на Світязі. ФОТО. ВІДЕО

Стронгмени зі всієї України розпочали змагання на Світязі. ФОТО. ВІДЕО

Незважаючи на негоду, у Світязі розпочався Етап кубка України зі стронгмену.

Змагання між найсильнішими чоловіками країни стартували у суботу, 14 липня, на центральному пляжі села Світязь.

Подивитися, як демонструватимуть свої силу та міць стронгмени, прийшло чимало місцевих та відпочивальників, яких організатори закликали дотримуватися правил безпеки та не забігати на територію змагань.

На початку заходу гостей привітав голова Федерації стронгмену України Сергій Конюшок, який побажав усім чудових та захоплюючих емоцій.

Серед тих, хто приїхав на Полісся за новими силовими рекордами, спортсмени з Чернівців, Хуста, Івано-Франківська, Києва, Одеси, Вінниці, Мукачева, Львова та навіть із Республіки Білорусь.

Вітали учасників змагань на Волині голова Шацької ради Василь Голядинець, директорка Шацького національного природного парку Марія Христецька, керівник Громадської організації «Volfest» Валерій Пельц, депутат Луцької міської ради, підприємець Петро Нестерук та володар титулів «Найсильніша людина світу» та «Найсильніша людина України» Василь Вірастюк.

Змагання розпочалося з перетягування катамарану на мілководді.

Нагадаємо, що за півгодини до початку змагань у Світязі розпочалася злива та зірвався сильний вітер.

Крім того, 13 липня у Світязі вперше на Волині провели фестиваль пончиків, які є символом озера Світязь. Відпочивальники не злякалась негоди та попри дощ ласували смаколиками, брали участь у конкурсах, підспівували та підтанцьовували під звуки драйвових пісень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер українець, якого побив росіянин після матчу «Хорватія-Росія»
Наступна новина У Луцьку обіцяють ремонтувати двори комплексно та «під ключ»
Останні новини
Схожі новини