«Струмочок» розростається до пів сотні будинків. Показали відео будівництва

«Струмочок» розростається до пів сотні будинків. Показали відео будівництва

Житловий комплекс «Струмочок» продовжують розбудовувати. Тут одночасно тривають роботи на дев’яти об'єктах: на шести секціях таунхаусів та трьох лініях котеджів. Уже за півтора року тут з’явиться понад пів сотні нових будинків: 38 таунхаусів та 16 котеджів.

Будівельна компанія «Інвестор» показала свіже відео із будівельного майданчика «Струмочка».

Увага!!! У «Струмочку» діє акція на таунхаус з гаражем. Житло площею 127,18 м² продають за $56 000. Прочитати більше про акцію можна за посиланням.

 

 

Перша секція таунхаусів майже завершена: тут монтують покрівлю, утеплюють і фарбують фасад. На другій секції – зводять верхній поверх, а на третій і четвертій секціях – завершують нульовий цикл робіт, тобто – підземну частину будинку, до якої входить фундамент і комунікації.

Не менш активно тривають роботи і з будівництвом котеджів. На першій лінії (6 будинків) уже завершили фасадні роботи та облаштування покрівлі і почали зводити паркани. На другій лінії (3 будинки) монтують дах, а на третій (7 будинків) – тривають фундаментні роботи.

Нагадаємо, цей житловий комплекс розташований на території понад 7 гектарів. Окрім таунхаусів, котеджів і багатоквартирних будинків, тут облаштують великий сквер, дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля з біговими доріжками окружністю 250 м.

Цікаво, яким буде «Струмочок», коли його добудують? Можна переглянути унікальне відео!

 

Дізнатися більше про акційні пропозиції можна у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

096 030 20 10

м. Луцьк, вул. Коперника, 13в

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обласний бюджет «не заробив грошей», тому ділити нема що, - голова Волиньради
Наступна новина Бруківку «Носталіт колормікс» продають за зниженою ціною
Останні новини
Схожі новини