Студент, який на Волині застрілив школяра, уник тюрми

Студент, який на Волині застрілив школяра, уник тюрми

Володимир-Волинський міський суд виніс вирок чоловіку, син якого 14 січня цього року застрілив з мисливської рушниці школяра.

У вироку йдеться про те, що батько неповнолітнього зловмисника мав без реєстрації у встановленому законом порядку, мисливську гладкоствольну рушницю марки «ІЖ-17» та 4 мисливських патрони калібру 16 мм.

Однак, зберігав її не у металевому сейфі, а в приміщенні літної кухні біля свого будинку по вул. Луговій, 12 в с. Охнівка, Володимир-Волинського району. Таким чином, до неї мали доступ усі члени його родини.

Трагічного дня, 14 січня близько 16:40, його неповнолітній син взяв мисливську рушницю, у якій був 1 патрон. Проте в момент виходу на вулицю через необережність - здійснив постріл в напрямку сусідського хлопчика.

В результаті цього, школяр отримав тілесні ушкодження.

«У вигляді проникаючого вогнепального дробового поранення обличчя, з пошкодженням кісток лицевого черепа, м’яких тканин шиї, кісток основи лівої половини потиличної кістки з забоєм головного мозку», що спричинили його смерть», - йдеться у висновку мед експертів.

Зрештою, відповідальність за скоєне поніс батько неповнолітнього студента, який вчинив постріл.

Чоловік визнав повністю свою вину у вчиненні даного злочину.  Такі дії чоловіка, які виразились у недбалому зберіганні вогнепальної зброї та бойових припасів, що спричинило загибель людини, кваліфікували за ст.264 КК України. Таким чином, 2 квітня Володимир-Волинський суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 2 роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У StrikeCity вперше відбудеться всеукраїнський турнір з боулінгу
Наступна новина За гречку на виборах каратимуть в'язницею
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні