Студентка з Луцька перемогла на Всеукраїнській олімпіаді

Студентка з Луцька перемогла на Всеукраїнській олімпіаді

Студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки здобула перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з документознавства.

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» проходив в Одесі 25-26 квітня, пише ВолиньPost.

Вкотре Волинь була представлена потужною командою викладачів та студентів кафедри документознавства і музейної справи факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Перша частина олімпіади передбачала виконання тестових завдань різних типів з документознавства, документаційного забезпечення управління, архівознавства, інформаційно-аналітичної діяльності, аналітико-синтетичної обробки документів, соціальних комунікацій і циклу дисциплін з ІТ. 

Друга частина олімпіади мала творчий характер. У результаті виконання усіх завдань волинська студентка-документознавець Алла Харабара здобула почесне І місце на Всеукраїнській олімпіаді з документознавства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться еко-виставка картин
Наступна новина У Луцьку в дитячому садочку відкрили перший сучасний спормайданчик (ФОТО)
Останні новини
Схожі новини