У Луцьку в дитячому садочку відкрили перший сучасний спормайданчик (ФОТО)

У Луцьку в дитячому садочку відкрили перший сучасний спормайданчик (ФОТО)

У Луцьку відкрили один із перших сучасних оновлених дитячих спортивних майданчиків.

Захід відбувся сьогодні, 26 квітня, у ЗДО №22.

Оновлений сучасний дитячий майданчик приноситиме радість дітям дитячого садочку №22, що знаходиться в одному із найбільших спальних районів нашого міста Луцька.

До урочистостей відкриття спормайданчику долучились діти садочку, лунали вірші та пісні у їх виконання. Також на заході були присутні керівник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, депутат Луцької міської ради свободівець Микола Романюк, директор ПАТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський та батьки дітей котрі ходять до садочку №22.

 «Ми постійно працюємо над проектами. Минулоріч долучились до проекту тренажерів у садочку і відразу по його завершенні, почали роботу над наступним. Ми й надалі будемо допомагати реалізовувати нові завдання і готові допомагати у їх реалізації», - заявив Володимир Цибульський.

Директор ЗДО №22 Ірина Сарнавська подякувала усім хто долучився до робіт над проектом оновлення спортивного дитячого майданчику та повідомила, що сума витрачена становить панад 80 тисяч гривень, це практично сума яку надало підприємство «СКФ Україна».

Також Ірина Сарнавська наголосила, що значний внесок у розвиток дитячого садочку вніс депутат Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Микола Романюк, з його депутскього фонду було відремонтовано вентиляцію приміщення, проведено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі та системна увага зі сторони депутат від округу відчутна протягом трьох років.

В свою чергу Микола Романюк привітав Ірину Сарнавську з днем народження та вручив великий букет квітів. Також до привітань долучився і батьківський комітет садочку.

Опісля виступів керівництва продовжились урочисті творчі виступи. Козаки спортивного клубу «Герц» продемонстрували український бойовий танець гопак.

Депутат Микола Романюк вирішив побавитися разом із дітьми.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студентка з Луцька перемогла на Всеукраїнській олімпіаді
Наступна новина На Волині зловили злодія, який крав металобрухт серед білого дня
Останні новини
Схожі новини