Суд у справі Литкіної: підозрюваного залишили під вартою

Суд у справі Литкіної: підозрюваного залишили під вартою

Обвинуваченому у вбивстві дівчини з Нововолинська Катерини Литкіної Назару С. колегія суддів продовжила термін перебування під вартою на 60 днів.

Про це стало відомо 13 червня у Ковельському міськрайонному суді Волинської області, де розглядади справу щодо вбивства 16-річної дівчини, повідомляє БУГ.

Судді призначили дату розгляду справи з викликом свідків, які досі не з’явилися на засідання на 1 серпня.

Читати також: «Напевно, він ревнував її до свого брата», - свідок про обвинувачуваного у вбивстві Каті Литкіної

До Ковельського суду прибув також замішаний у вбивстві екстрадований зі Словенії Максим Т., проте участі в розгляді справи не брав. Учасникам судового процесу не вдалося побачити хлопця, однак в залі суду був присутній один з його захисників.

Адвокати, очевидно, розраховували на те, що засідання відбудеться за присутності обох фігурантів справи.

Як повідомила суддя Ірина Логвинюк, зараз вирішується питання про об’єднання двох проваджень щодо обвинувачуваних у вбивстві Литкіної в одне.

Після судового засідання стало відомо, що 14 червня у Ковелі розглядатимуть матеріали кримінального провадження за обвинуваченням Максима Т. у вбивстві Литкіної.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дію аналогового телемовлення в Україні продовжили
Наступна новина Коли спаде захворюваність на кір
Останні новини
Схожі новини