Суд випустив з-під варти водія, який збив дитину насмерть під Луцьком

Суд випустив з-під варти водія, який збив дитину насмерть під Луцьком
Фото: gorod-online.net

Водія, який у селі Піддубці збив 9-річну дівчинку насмерть, випустили з-під варти. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Слідчі повідомили про підозру 68-річному волинянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, – пише прес-служба Нацполіції Волині.

Нагадаємо, 14 грудня в селі Піддубці Луцького району 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Ківерцівського району, допустив наїзд на 9-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП дитина померла на місці пригоди.

Водія затримали, йому повідомили про підозру. Правоохоронці звернулися з клопотанням до Луцького міськрайонного суду, щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак, суд обрав затриманому запобіжний захід – особисте зобов’язання. Підозрюваного звільнили з-під варти відразу в залі суду.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком  від 3 до 8 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перша літургія предстоятеля нової церкви Епіфанія. НАЖИВО
Наступна новина Савченко роздав діткам загиблих атовців солодкі подарунки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини