Савченко роздав діткам загиблих атовців солодкі подарунки. ФОТО

Савченко роздав діткам загиблих атовців солодкі подарунки. ФОТО
Олександр Савченко з дітьми загиблих атовців (фото: Фейсбук)

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вручив діткам загиблих атовців солодкі подарунки, а волонтеру Руслану Теліпському передав відзнаку Президента України.

Про це йдеться на сторінці Савченка у Фейсбуці.

15 грудня для понад 120 дітей загиблих атовців влаштували справжнє свято. Діток чекали ігри, розваги, аквагрим, фотосесії, басейн, екскурсії, перегляд мультфільму, дискотека, а їх мам – майстер-класи, лекції психолога, концерт.

Організатор заходу Руслан Теліпський запросив долучитися до свята і Олександра Савченка. Голова облдержадміністрації зустрівся з дітками загиблих воїнів АТО у РЦ «Промінь», де вручив солодкі їм подарунки. До слова, солодощі придбати допоміг соціально-відповідальний бізнес області. Опісля – діти пішли на перегляд мультфільму.

Зустріч з вдовами воїнів АТО відбулась пізніше в Луцькому базовому медичному коледжі, де перед початком концерту Савченко вручив відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» Руслану Теліпському.

«Мені приємно бути з вами. Хочу, щоби ми разом з вами постійно спілкувались. Є багато питань, навіть чисто побутових, з якими ви можете звертатись у будь-який час. Хочу, щоби ваші діти були щасливі і отримували все. Батька, звичайно, це не поверне, але ви заміняєте все. Ці дітки – це наше майбутнє. Необхідно давати діткам оптимізм. Так, є багато проблем, але ми відкриті. Хочемо допомагати ще більше, тож підказуйте та направляйте нас. Радий, що маю нагоду бути з вами», - сказав у розмові з вдовами Олександр Савченко.

Своєю чергою, присутні у залі дружини загиблих воїнів подякували голові ОДА та подарували йому вишиванку, яку зробили своїми руками. Вручила її Ірина Смирнова, яка є керівником проекту «Нить продовження життя», в рамках якого вдови і матері полеглих бійців в якості реабілітації вишивають.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суд випустив з-під варти водія, який збив дитину насмерть під Луцьком
Наступна новина «Ризик прокинутися під час операції існує, але боятися наркозу не треба», - хірург з Волині
Останні новини
Схожі новини