Суд звільнив від покарання багатодітну матір з Волині, яка вкрала 500 000 гривень на Львівщині

Суд звільнив від покарання багатодітну матір з Волині, яка вкрала 500 000 гривень на Львівщині

Червоноградський міський суд Львівщини визнав уродженку Волині винною в крадіжці 500 тисяч гривень. Їй призначили п’ять років тюрми, але звільнили від відбування покарання з іспитовим терміном у два роки.

Про це інформує zaxid.net, посилаючись на вирок суду від 7 лютого 2023 року.  У ньому зазначено, що уродженка села Ботин Луцького району, 24 лютого 2022 року, коли почалась повномасштабна війна в Україні, перебувала на Львівщині і вкрала у жінки 500 тис. грн. У вироку прихована адреса де саме трапилась крадіжка, проте вказано, що жінка проникла у житловий будинок, помітила рюкзак, у якому було півмільйона гривень готівкою та вкрала гроші.

У суді жінка визнала свою провину у вчиненні крадіжки. При призначенні покарання суд врахував, що обвинувачена є безробітною, неодруженою і має на утриманні чотирьох дітей.

Справу розглядала суддя Неля Отчак. Вона визнала уродженку Волині винною у вчинені крадіжки та призначила покарання у вигляді п’яти років тюрми, однак звільнила жінку від відбування покарання з іспитовим терміном у два роки. Вкрадені 500 тис. грн суд зобов’язав повернути власниці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на небезпечній ділянці встановили новий кнопковий світлофор. ФОТО
Наступна новина Психотропи в особливо великих розмірах: 20-річного лучанина судитимуть за наркозлочини
Останні новини
Схожі новини