Покарали волинянина, який скачував на комп'ютер дитячу порнографію

Покарали волинянина, який скачував на комп'ютер дитячу порнографію

Нововолинський суд призначив два роки іспитового терміну чоловікові, на комп'ютері якого поліція знайшла велику кількість дитячого порно. Обвинувачений визнав провину і підписав угоду з прокурором, в якій погодився на таке покарання. Крім того, за експертизи файлів він повинен заплатити понад 55 тисяч гривень.

Про це пише zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду, відео чоловік завантажував на свій комп'ютер з 2019 року. Так тривало до літа 2022 року, коли до нього з обшуком прийшли правоохоронці і вилучили системний блок комп'ютера.

Всі ці відео та фото перевірили експерти. Згідно з висновками, файли містили ознаки дитячої порнографії. Судячи з назв деяких файлів, які наведені у вироку, йдеться навіть не про відео з підлітками, а про відео з малолітніми дітьми.

Свою провину обвинувачений повністю визнав. Про чоловіка відомо, що він уродженець Нововолинська, неодружений, працює на підприємстві «Птахокомплекс Губин». Раніше судимостей не мав.

Чоловік уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, а 2 березня суддя цю угоду затвердив. Тож його визнали винним у порушенні ч.1 ст. 303 ККУ (зберігання дитячої порнографії) і призначили йому п'ять років обмеження волі. Щоправда, від відбування основного покарання зловмисника звільнили, обмежившись двома роками іспитового терміну. Також йому на два роки заборонили працювати з дітьми.

Всі заборонені файли з комп'ютера чоловіка постановили видалити. Крім того, за мистецтвознавчі експертизи він повинен заплатити понад 55 тис. грн.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощались із загиблим Захисником «Азовсталі» Андрієм Ніколайчуком. ФОТО
Наступна новина «Більше гранатопаду на голови ворогів». Волинські пенсіонери посилили обладнанням 14 бригаду
Останні новини
Схожі новини