Судили волинянина, який втік з військової частини після мобілізації та переховувався 9 місяців

Судили волинянина, який втік з військової частини після мобілізації та переховувався 9 місяців

На Волині судили мобілізованого військовослужбовця, який втік з частини та переховувався 9 місяців. Йому присудили умовний термін

Про судовий процес у цій справі пише ІА «Волинські новини».

У неділю, 14 квітня, стало відомо, що Волинській області суд ухвалив вирок мобілізованому, який ухилявся від служби, пропустивши 9 місяців служби.

Як встановили під час слідства, чоловік самовільно залишив місце служби наприкінці серпня 2022 року та переховувався до травня 2023 року. Втім не зазначають, як стало відомо про його місцезнаходження чи можливо він з'явився добровільно. 

"Під час проходження військової служби за мобілізацією у Збройних Силах України Олег М. 30 серпня 2022 року без поважних причин не з’явився вчасно до місця дислокації особового складу 2 механізованого батальйону військової частини. До 30 травня 2023 року Олег М. був відсутній на службі і не виконував службові обов`язки в умовах воєнного стану", – йдеться у документах справи. 

Як стало відомо, під час суду чоловік своєї вини не заперечував. Навпаки, він запевнив, що кається і соромиться свого вчинку. З огляду на це суд призначив йому реальне покарання на п’ять років, замінивши двома роками іспитового терміну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ДТП на Волині загинув мотоцикліст
Наступна новина Командувачем військ ОК «Захід» призначили генерала Шведюка
Останні новини
Схожі новини