Сумуємо разом із Польщею: Пустовіт відреагував на звістку про смерть мера Гданська

Сумуємо разом із Польщею: Пустовіт відреагував на звістку про смерть мера Гданська
Павло Адамович. Фото - Укрінформ

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт висловив співчуття з приводу смерті мера польського міста Гданська Павла Адамовича.

Відповідні жалобні листи скеровано до Адміністрації міста Ґданськ та Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, – повідомили у мерії.

«З почуттям глибокого потрясіння ми сприйняли звістку про жорстоке вбивство видатного політика та діяча місцевого самоврядування Польщі — Президента міста Ґданськ пана Павла Адамовіча.

Засуджуємо будь-які прояви насильства та сумуємо разом з Ґданськом і Польщею», - йдеться у кондоленціях.

Фото із зустрічі делегації депутатів місцевих рад з України з Президентом міста Ґданськ Павлом Адамовічем у Європейському центрі Солідарності (м. Ґданськ, 2015 рік).

Нагадаємо, як повідомляє ТСН, у понеділок, 14 січня, мер Гданьска помер у лікарні від отриманих напередодні ножових поранень. На 53-річного Павла Адамовича напали просто на сцені під час благодійного концерту «Великий оркестр святкової допомоги».

За даними преси, нападник був раніше засуджений за збройні напади на банки. Повідомляється також, що у нього є проблеми з психікою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жодних протиправних дій - не вчинялося, - поліція про «захоплення» голови волинської громади
Наступна новина Селфіманія, або Як волиняни робили фото з Порошенком
Останні новини
Схожі новини