Суперпропозиція від «GoHome»: якісний, стильний та сучасний будинок - за доступною ціною

Суперпропозиція від «GoHome»: якісний, стильний та сучасний будинок - за доступною ціною

Платформа продажу нерухомості «GoHome» пропонує придбати сучасний дизайнерський будинок у с. Рованці, загальною площею - 247,80 м.кв. та житловою площею - 101,50 м.кв. усього за 150 тисяч доларів. 

Про це повідомляє GoHome на своїй сторінці у Facebook

Двоповерховий будинок збудований з червоної цегли, між цеглою утеплений мінватою. Перекриття між поверхами зроблено з моноліту, а отже служитиме хорошою шумоізоляцією.

Дах у будинку виконано із керамічної черепиці німецького виробника та утеплений мінватою. З другого поверху будинку є облаштований вихід на горище, яке теж утеплене. Між дахом та горищем встановлено дерев`яне перекриття.

У всьому будинку встановлено розводку теплого повітря, яка дозволяє здійснювати опалення оселі одним каміном!

Будинок розроблений за авторським дизайном та збудований за типом "друге світло"!!

На першому поверсі у будинку знаходиться кухня (24,10 м.к.в), вітальня (27,30 м.кв.), спальна кімната(21,10 м.кв.), санвузол (5,60 м.кв.), паливна кімната (8,20 м.кв.) та вихід з неї до гаражу (24,40 м.кв.). Гараж облаштований електричними ролетними воротами. Також у ньому розміщено оглядову яму для автомобіля та вхід у підвальне приміщення .

У вітальні розміщений прекрасний камін, викладений гранітною цеглою, який за своєю характеристикою здатен обігрівати увесь будинок.

З вітальні та кухні є виходи на терассу площею 23,9 м.кв.!

На другому поверсі розташовано три спальні кімнати, санвузол, два балкони та просторий коридор площею 44,80 м.кв., який може стати прекрасною облаштованою відпочинковою зоною для усієї сім`ї!

У будинку проведена тепла підлога на першому поверсі: у кухні, вітальні, санвузлі та передпокої, а на другому поверсі - у санвузлі.

Оригінальним дизайнерським рішенням для цього будинку – є облаштування нижньої підсвітки сходової клітини, яка буде зроблена з дуба.

На момент продажу у будинку буде вимощено гранітом сходову клітину, встановлено паркан з механічними воротами, дерев`янні міжкімнатні двері, покладенно ламінат та плитку по всьому будинку.

Уже встановлено твердопаливний котел, який буде прекрасним варіантом економного опалювання оселі, радіатори опалення, проведено електричні мережі, телебачення та інтернет, підведено сигналізацію та зроблено вихід на встановлення зовнішніх камер відеоспостереження по периметру усієї земельної ділянки.

Вартість будинку 150 000 дол. США!! Можливий торг!

Приголомшуюча пропозиція якісного, стильного та сучасного будинку! Поспішайте стати власником будинка, який стане стильною візитною карткою господарів!
Телефонуйте 📞 (099)-300-20-10!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть реанімувати проект «Безпечне місто»
Наступна новина У Луцьку поліція затримала молодиків, які пограбували знайомого
Останні новини
Схожі новини