Сущенку дали 12 років колонії суворого режиму

Сущенку дали 12 років колонії суворого режиму

У Московському міському суді оголосили вирок журналісту Укрінформу Роману Сущенку, який незаконно утримується в РФ: визнали винним і присудили 12 років колонії суворого режиму.

Про це повідомив Укрінформу громадський захисник журналіста Марк Фейгін.

«Пресу до залу пустили. Оголошувалася вступна та резолютивна частини. Без мотивувальної частини. Вирок: визнати винним, 12 років суворого режиму», – сказав Фейгін.

28 травня у своєму «останньому слові» в Мосміськсуді Сущенко заявив, що не визнає провину і попросив ухвалити йому виправдувальний вирок. Сторона обвинувачення попросила для Сущенка 14 років колонії суворого режиму.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому пред'явили звинувачення у «шпигунстві».

У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьком пройде парад наречених
Наступна новина Луцький політех «обігнав» СНУ в рейтингу
Останні новини
Схожі новини