«Суцільний кайф!»: телеведуча вибухнула компліментами озеру Світязь

«Суцільний кайф!»: телеведуча вибухнула компліментами озеру Світязь

Ведуча «Нового каналу» Олена-Христина Лебідь, яка днями відпочивала на озері Світязь разом зі своїм нареченим віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенком (на фото), оприлюднила сповнений захоплення відгук про відпочинок на Волині.

Про це вона написала в Інстаграмі.

Наводимо допис у перекладі на українську мову (в оригіналі – російською):

«Так, вгадали – це озеро Світязь! І я вбита наповал: махнути туди навіть на пару днів – просто суцільний кайф!

Дорога.  Варшавська траса – ідеальна! Швидко, рівно, комфортно.

Житло. На будь-який смак: від дерев'яних пахнучих приємною деревиною будиночків до апартаментів з терасами (кому як зручно😉)

Озеро. Неймовірної краси і чистоти! Вранці- просто кристал! Вдень – тепле, ідеальне для малечі Пісочок - найтонший, як ванільна пудра, м'який, ніжний 😍

Сервіс. Будь-який каприз: катамарани, міні-яхти, човники, байдарки, для дітей – парк атракціонів, масажі, шезлонги (на день - 40 грн), парасольки… На пляжах ЧИСТО!!!

Особливі розваги. Дайвінг. Непростий😉 З ефектним затонулих літаком, кораблем і пам'ятником (інсталяція, але видовищна! Підводне фото роблять, і воно – вогонь!)

Гарячі чани з травами і маслами. Знайшли один офігенний з дуже розумним хлопцем –консультантом)) В готелі «Nester-House» (прямо на набережній). Ефект «бомбический»! І шкіра оксамитова, і м'язи розслабилися.

Їжа. Практично скрізь дуже смачно !! От не скупилися там ні на праці, ні на поживності. Особливо вразили вареники з чорницею і бограч в «чорничному кафе» (прямо на лінії пляжу).

Естетика. Шалено зручні дерев'яні доріжки на пляжі! З боків газонна свіжа травичка, і ти чалапаєш не розпеченим піском до кафе, а приємними теплим дошками. Плюс маса стильних по-європейськи модних кафешок з пуфами, еко-меблями і альтанками.

Туристи. Так, багато! 😉 Але якось дуже цивілізовано уживаються)) На пляжах не натовп один у одного на головах, взагалі немає хаосу, властивого, наприклад, пляжам Одеси😉 Багато іноземців, до речі. Сиділи в кафе поруч – задоволено їли пахучий багач і щось зі шкварками.

Загалом, відпочинок вдався на всі 100!!!

ДЯКУЄМО, СВІТЯЗЬ!!!

Ти – наша українська гордість, щоб не сказати, ти наш КРАССССССАВЧИК!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лісові підприємства Волині – серед основних платників податків
Наступна новина Три оригінальні закуски до пива від луцької броварні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні