Три оригінальні закуски до пива від луцької броварні

Три оригінальні закуски до пива від луцької броварні

Поціновувачі пива знають, що у «Карабасі Барабасі» воно справжнє, живе та смачне, адже готують його з душею. Однак  важливо, щоб крім напою у закладі були смачні й страви. Тому тут пропонують доволі оригінальні закуски.

У броварні «Карабас Барабас» варять пиво з душею. У меню – шість видів, усі приготовані за авторськими рецептами. Тут постійно експериментують, аби покращити смак пива. Усі інгредієнти – натуральні, так, у медове пиво додають мед з Волині, а для приготування елю використали понад двадцять кілограм дині та м’яти.

До слова, цю новинку презентують уже у вересні. Попануємо найоригінальніші закуски, які подають у броварні до пива.


Лушпайки з часником та соусом «ТарТар»
Це страва ось уже понад п’ять років незмінна, адже її полюбляють усі відвідувачі. Смачні лушпайки у фритюрі з часником та соусом власного виробництва – це не лише цікаво, а й поживно. Бо ж де ви ще поїсте таку страву, як не у «Карабасі»?

Курячі сердечка
Можна сказати, що це новинка, адже страва з’явилася у меню лише кілька місяців тому. Курячі сердечка готують у суміші перцю та карамелізують в меді. Варто раз скуштувати, і точно полюбити закуску на все життя.

Відро чебуреків до пива
Вам насправді принесуть відеречко з міні-чебуреками. Начинка – гострий перчик та копчений сир, а у додачу – соус «ТарТар» власного виробництва. Ви й не помітите, як sз задоволенням подужаєте все відро, тож краще одразу замовляйте два.

Звісно, у меню є й комплексні пропозиції, дошки до пива, сир та багато іншого. Тож закуски «Карабаса Барабаса» здивують й справжніх гурманів.

Броварня «Карабас Барабас», вул. Винниченка, 4, забронювати столика на музичні вечори можна за телефоном: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Суцільний кайф!»: телеведуча вибухнула компліментами озеру Світязь
Наступна новина Харитиня і листівки. Як «голобськії поляки» після 43-го листи в Україну писали. СВОЯ ІСТОРІЯ
Останні новини
Схожі новини