Святкування Дня міста Ковеля хочуть перенести на вересень

Святкування Дня міста Ковеля хочуть перенести на вересень

День міста Ковеля хочуть перенести на третю неділю вересня. Нині триває обговорення цієї пропозиції.

Про це повідомив у фейсбуці міський голова Ігор Чайка.

«Що ви думаєте стосовно перенесення святкування Дня міста? Виношу це питання в публічну площину, тому що маємо ще минулоріч зареєстровану електронну петицію, яка набрала 170 підписів. У ній – пропозиція перенести святкування Дня міста на третю неділю вересня», – написав мер. 

За його словами, попередній міський голова доручив винести це питання на розгляд постійних депутатських комісій та колегії, щоб остаточне рішення прийняти на черговій сесії.

«Але тоді, через високий рівень захворюваності на COVID-19, засідання не відбулося. Тож питання лишилося відкритим», – зазначив Чайка. 

«Буду вдячний за відповіді на питання за цим посиланням, щоб до роботи комісій більш предметно розуміти необхідність перенесення дати святкування Дня міста і отримати більш об`ємну загальну картину, а в результаті – виважене рішення», – додав він.

Голосувати можна за посиланням.

Зауважимо, дотепер День міста Ковеля відзначали 6 липня – у день звільнення населеного пункту від фашистських окупантів у 1944 році. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На межі виживання. На Волині думають, як зберегти дитячий санаторій «Дачний»
Наступна новина За добу на Волині померло четверо людей із коронавірусом
Останні новини
Схожі новини