Святкування Дня молоді у Луцьку переносять на серпень

Святкування Дня молоді у Луцьку переносять на серпень

У Луцьку святкування Дня молоді відбудеться 12 серпня через несприятливу епідеміологічну ситуацію у місті. До того часу триватиме дистанційне планування та підготовка сценарію.

Про це повідомили на сторінці Департаменту сім’ї молоді та спорту у фейсбуці.

«Цьогоріч ми запланували дещо експериментальне та амбітне святкування Дня молоді у спальному районі міста на проспекті Молоді. До цієї ідеї попередньо погодилися долучитися молодіжні громадські організації, спортивні установи, мистецькі об’єднання, молодіжні працівники та працівниці нашого міста. Згідно з попереднім плануванням, під час святкування передбачене функціонування трьох напрямків: мистецтво, спорт та громадянське суспільство.

Загалом мова йде про більше 20 локацій на різні смак та види активностей. У День молоді ви зможете зіграти у вуличний волейбол, фрізбі, настільні ігри, флорбол, взяти участь у спортивних естафетах та повправлятися у стрільбі з луків, виїхати на проспект на роликах, скейтах чи самокатах, відвідати літературні та мистецькі події, пройти квест «Цілі сталого розвитку» тощо», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині - 65 нових хворих на COVID-19
Наступна новина Степанов прокоментував думки «диванних експертів» про статистику COVID-19 в Україні
Останні новини
Схожі новини