У Луцьку відбудеться свято морозива: обіцяють багато розваг

У Луцьку відбудеться свято морозива: обіцяють багато розваг

2 червня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки Луцька відбудеться Свято Морозива від ТМ «Рудь».

Компанія «Рудь» вже 15 років поспіль проводить цей захід по всій Україні. У Луцьку свято триватиме з 13:00 до 18:00.

«Купи одне морозиво - отримай один квиток на атракціон - використай свою можливість виграти класний подарунок! Більше морозива, більше квитків, більше подарунків!», – повідомили організатори.

«На нашому святі є багато вільних від будь-яких умовностей локацій, куди можна прийти й розважитися на 100 %: побавитися на бейбідромі, запалити танцпол у танцювальній зоні, спробувати власні сили на зоні спортивних змагань, взяти участь у веселих конкурсах від найкрутішого ведучого! Ми робимо акцент на цінностях родини. Запрошуємо зібратися разом та прийти відпочити на Святі Морозива від компанії «Рудь» на повну!», – розповіла провідний маркетолог компанії «Рудь» Тетяна Хомяк.

На гостей свята чекають атракціони: танцювальні та водяні батли, аквагрим та тимчасові тату, гольф, п’ятнашки, дартс, твістер. Можна буде також взяти участь у майстер-класах із виготовлення крафтових закладинок, прикрас та іграшок, подарункових коробок.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин з команди Зеленського розповів, що робитиме в Уряді
Наступна новина У Жидичинському монастирі створили опікунську раду
Останні новини
Схожі новини