Під дощем і під Вакарчука. Фоторепортаж з грандіозного концерту в Луцьку

Під дощем і під Вакарчука. Фоторепортаж з грандіозного концерту в Луцьку

Послухати легендарний український гурт «Океан Ельзи» прийшли тисячі лучан. Безплатний концерт з рамках передвиборчого «Туру змін» партії «Голос» зібрав повний іподром, а енергійний Вакарчук дві години «запалював» публіку хітами.

«Все буде добре», «Хто ми є», «Я не здамся без бою» – більшість із пісень концертної програми віднедавна отримали новий підтекст і звучали, як маніфест Вакарчука-політика, який веде команду у Верховну Раду.

З-поміж відомих пісень прозвучала і нова пісня «Човен», яку Святослав Вакарчук презентував на початку виборчої кампанії. «Вона надихає нас під час підготовки до виборів», – розповідав він.

Навіть дощ, який почався наприкінці концерту, не знизив запалу публіки. Танцювали, стрибали, робили «хвилю», підспівували, знімали на телефони… 

А коли музиканти залишили сцену, лучани «на біс» випросили легендарну пісню «Обійми». Розходились з іподрому під справжню зливу: мокли, але усміхалися і дружно співали гімн України.

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

 

* * *

Перед концертом Святослав Вакарчук представив кількох членів своєї команди, які є у списку кандидатів в депутати від «Голосу». Соломія Бобровська у 2016 році в 27-річному віці виконувала обов’язки голови Одеської облдержадміністрації, Андрій Шараськін – учасник бойових дій на Донбасі і прототип головного героя фільму «Кіборги», Микола Давидюк – відомий політтехнолог, родом із Волині, а також координатор «Голосу» у Волинській області, керівник ІТ-компанії InternetDevels Віктор Левандовський.

«Ми бачимо, як зараз відходять в минуле старі політичні еліти. Усі ці «схемщики» та люди, які все що вміють – розпилювати бюджет. Для того, щоб в країні відбулися зміни, ми маємо повністю демонтувати цю стару систему і запустити нових людей. Нехай старі ідуть геть! Я відчуваю, що після виборів ми проснемося в новій країні!» –  виступив Віктор Левандовський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як поселитися у наметовому містечку над Світязем і що там є?
Наступна новина Металопрофіль у Луцьку. Які переваги? Де купити?
Останні новини
Схожі новини