Святослав Вакарчук – уже не голова партії «Голос»

Святослав Вакарчук – уже не голова партії «Голос»
Святослав Вакарчук

З’їзд партії «Голос» обрав нового керівника партії – Кіру Рудик. До цього політичну силу очолював Святослав Вакарчук.

Про це стало відомо 11 березня під час з’зду партії, повідомляє сайт цієї політичної сили.

«Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні на з’їзді партії «Голос» обрав новою головою партії найкращого управлінця з нашої команди Кіру Рудик», – зазначив Вакарчук.

«Я як лідер буду продовжувати розбудовувати партію. Моя місія – і надалі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, без компетенцій, без власного бачення. А також – боротися з тими, хто йде в політику лище для власного збагачення», – додав він.

Кіра Рудик

Читати також: Зеленський, Медведчук, Епіфаній. Новий рейтинг найвпливовіших українців

Довідково
Кіра Рудик народилася 1985 року в Ужгороді. Українська політична діячка, головна операційна директорка «Ring Ukraine», українського підрозділу міжнародної IT-компанії «Ring», народний депутат ВРУ IX скл. від партії «Голос», перша заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації. Входить до 100 найуспішніших жінок України. 
У компанії «Ring Ukraine» керує дослідницьким, фінансовим, PR та HR департаментами і відповідає за операційні завдання. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні влада офіційно оголосила карантин в усіх школах, садочках та вишах
Наступна новина У Луцьку на Даргомижського запроваджують односторонній рух
Останні новини
Схожі новини