Танці луцьких мам з малюками підкорюють мережу. ФОТО

Танці луцьких мам з малюками підкорюють мережу. ФОТО

У Луцьку запрацювала студія танців для мам з малюками.

Відтепер усі матусі, які хочуть бути в гарній формі, але не мають з ким лишити дитину, можуть двічі на тиждень відвідувати спеціальні заняття разом зі своїми карапузами, – інформує Таблоїд Волині

Як розповіла організаторка та ідейниця такого чудового дозвілля для мам Ірина Бондаренко, все почалося з... сестрички.

«Моя рідна сестричка нещодавно народила, і я помітила, як весела, цікава, комунікативна дівчина змінилася до «навпаки». Я її чудово розуміла, адже і сама через це проходила.

У післяпологовий період мами не належать собі. Вони розчиняються в потоці годувань-підгузків-прання-прибирань-прогулянок. Усю свою увагу вони віддають дитятку. Тож знайти час для спорту мамі в декреті не просто. Потрібен помічник в особі тата чи бабусі малюка. А якщо нікому посидіти з дитиною?

Наші заняття якраз для таких мамочок, які можуть два рази на тижні порадувати себе заняттям «Танці з малюками». Це хороший спосіб корисно провести час, привести себе в хорошу фізичну і психологічну форму, обмінятися досвідом з іншими мамами. На наших заняттях дуже популярною є сучасна латинська музика. Використовуємо танцювальні елементи сальси, бачати, фітнес-аеробіки.

Нас гостинно приймає «Академія Капа», – розповідає Ірина Бондаренко. Зі слів хореографа, заняття можуть відвідувати мами, у яких дітки від 5 місяців і до року, за попереднім записом. Групу завжди формують завчасно, не більше 10 чоловік.

«Для мене це – ще один хороший досвід, адже я веду співпрацю з педіатрами і дитячими масажистами», – каже Ірина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський священник назбирав під церквою грибів. ФОТО
Наступна новина Гроші – в хату, або Як заробити на нерухомості
Останні новини
Схожі новини