Темне пиво та м’ясні закуски: формула ідеального понеділка від «Карабаса Барабаса»

Темне пиво та м’ясні закуски: формула ідеального понеділка від «Карабаса Барабаса»

Щопонеділка у закладах «Карабас Барабас» діє спеціальна пропозиція на один з сортів пива. Так, 9 грудня можна смакувати темним за півціни.

У всіх є день тижня, який ми не долюблюємо, а дуже часто він збігається – понеділок. Адже так складно після відпочинку швиденько повертатися у робоче русло. 

Аби сприймати життя з позитивом варто придумати собі ритуал, аби понеділки були кращими. Так, у мережі закладів «Карабас Барабас» саме в цей день діє спеціальна пропозиція – мінус 50% на один з сортів пива. Сьогодні можна смакувати темним за півціни.

До напою ідеально смакують м’ясні страви. Якщо говорити про закуски, то у закладі радять крильця гонорового півня, або курочки, вушка молодого поросяти, або ж сердечка у пікантному соусі. На велику компанію ідеально підійдеметр ковбаси, мега м'ясна дошка, або ж коліно вепра.

Тож усіх запрошують завершити понеділок у приємній атмосфері й добрій компанії за келихом темного.

Наразі в Луцьку працює три заклади «Карабас Барабас»: на Винниченка,4, Волі, 48 та Молоді,14а. Щопонеділка тут діє спеціальна – мінус 50% на один з видів пива. Сьогодні з 18 до 22 години можна посмакувати темним за півціни. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яким може бути сквер авіаторів у Луцьку. Показали запропоновані проєкти
Наступна новина Вийшла книга спогадів військових священників. Видання презентують у Луцьку
Останні новини
Схожі новини