«Тільки Бог знає все на 100%, астролог - максимум на 80», - експерт з джйотішу Володимир Бадіян

«Тільки Бог знає все на 100%, астролог - максимум на 80», - експерт з джйотішу Володимир Бадіян

Лучанин Володимир Бадіян – астролог, хіромант та експерт з джйотішу. Ще з 16 років його зацікавила нумерологія. За словами чоловіка, в інституті він любив дивився на номери машин та намагався вирахувати, сприятливий це номер чи ні. А з 20-річного віку, коли почав винаймати житло в однієї жінки, захопився хіромантією (гаданням по руці): у неї побачив та прочитав книжку, яка прищепила любов до цієї системи гадання.

В інтерв’ю для «Першого» Володимир Бадіян розповів, чи існує карма, як астрологія допомагає її покращити, а ще – передбачив, що чекає на Україну найближчі кілька років. 

- На основі чого робите свої прогнози?

- Крім хіромантії, займаюся ще джйотішом – це ведична астрологія. Спеціально їздив в Індію і жив там три роки. Ще раніше дізнався про вчителя доктора Рао, який зробив цілий державний інститут в Делі (Індія). Власне, там і навчався. Жити було важко, адже місто дуже велике, багато людей.

- Що можна розповісти про людину, спираючись  на вчення джйотішу?

- Сюди входить астрологія, хіромантія та нумерологія. Свої прогнози роблю за датою, часом та місцем народження людини, а вже уточнюю інформацію для себе за допомогою хіромантії.

Основне, що я роблю, це сім’я в повному побуті – який чоловік буде, коли, сумісність в сім’ї, можу підібрати дату шлюбу; нерухомість – переїзди, покупки, в який період краще придбати якусь річ; професія і навчання – яка спеціальність людині підходить, що їй буде приносити гроші, хороші й погані періоди; здоров’я і кармічні питання, можна трішки глянути, що у Вас було в минулому житті, але на 100% цього ніхто не може розказати.

- Що думаєте про гороскопи в соцмережах та газетах?

Те, що пишуть в газетах, немає нічого спільного зі справжніми гороскопами. Це дуже загальна інформація. Вони мають місце, але швидше на ефекті  Плацебо, тобто людина читає і надихається. Можна сказати, що це бізнес-варіант календаря.

Наприклад, є люди, які народилися в 15-хвилинній різниці, але долі в них різні. Астрологи більше місяця складають індивідуальний гороскоп, бо треба багато всього подивитися. Раніше їх взагалі складали рік, вони не знали всіх розрахунків і робили їх вручну.

До речі, дитині ніхто не давав гороскопу. Тільки мама знала, що і коли буде у неї в житті.  Теперішні гороскопи можна назвати «фаст-фудами», які часто ніякого відношення до передбачень не мають.

Якщо людина розповідає, що в неї зараз криза, а я бачу, що ні, то кажу, що не варто сидіти й депресувати.

- Кажуть, що дізнаватися свою долю наперед – це погано. Як вважаєте Ви?

- Можна себе програмувати. Знати погоду наперед це добре чи погано? Добре. Так само і з своїм життям. Якщо людина розповідає, що в неї зараз криза, а я бачу, що ні, то кажу, що не варто сидіти й депресувати. Через кілька років на неї може чекати переїзд в іншу країну, тому цей час треба потратити на вивчення мови. 

Просто кажу, на що треба звернути увагу. Але тільки Бог знає все на 100%, астролог максимум на 80%.

- Чи існує карма і як її позбутися?

- А існує тіло? Існує. Своє тіло я можу поміняти на жіноче, але це вже буде не те. Карма в тому, що в нас чоловіче/жіноче тіло, що чомусь ми народилися в Україні, а не в Америці, не в сім’ї президента, а в простого селянина. Її можна поміняти, але вся карма - в нашому розумі й в тому, як ми відносимося до свого життя.

В Біблії кажуть, що на Вашій руці є печать, аби побачити свою долю. Астрологи й психологи існують для того, щоб змінити її. Чому ми йдемо до психолога? Аби розібратися в причинах проблеми.

В астрологів є дев’ять планет, кожна з них має свою енергію. У Місяця – емоції, відчуття, переживання.  На скільки людина може кайфувати від життя – це Місяць. Якщо він не наповнений, то в людини депресія. Астролог бачить, що він пошкоджений і можна його корегувати: прочитати мантру, молитву, поговорити з мамою, якщо з нею якісь проблеми.

 Сонце - це радість, характер, професія. Якщо воно пошкоджене, то очі будуть погано бачити, або у відносинах з татом щось може бути не так.

В Біблії кажуть, що на Вашій руці є печать, аби побачити свою долю. Астрологи й психологи існують для того, щоб змінити її.

І психолог, і астролог хочуть визначити, в чому ваша проблема. Тільки психологи не передбачать майбутнє.

- Що означає цей нитяний браслет на Вашій руці?

- Цей браслет робився для захисту. Тут їх навіть три. Взагалі, браслети треба було б скинути, але я тримаю їх до поїздки в Індію. Багато вчителів, як от, наприклад,  доктор Рао, критикують все це, хоча астрологи все рівно роблять. Вчителі ж підтримують молитви.

- А ось ця каблучка? Ви не до кінця його одягнули.

- Це Сатурн.  Якщо з ним є складності, то дуже добре носити таке колечко. Воно стабілізує якісь затримки в житті, проблеми з роботою і багато іншого. Взагалі воно виготовляється специфічно: лише в суботу і обов’язково з підкови чорного коня. Одягати його вперше теж треба в суботу.

- Яке зробите передбачення для України?

- Наша війна триватиме ще років два десь. Але така нестабільна ситуація, поки в Україні йде Юпітер, десь до 2023-25 року. У 2019 році, коли будуть вибори Президента, будуть революції. На Сході загостриться ситуація.

Є велика ймовірність, що Крим все ж об’єднається з Росією, Крим і Схід зроблять «коридор» по суші.

Ще як тільки все розпочиналося, я пішов до свого вчителя, він мені розповів і про Крим, і про Президента. Сказав, що він у нас поміняється, того і почнуться ці проблеми. 2019 і 2021 будуть складними роками, але який гірше – не скажу. Долар та гривня  триматимуться. До вересня з ними ще будуть проблеми.

 У 2020 році для світу буде складний період. Не скрізь, тільки там, де гарячі точки. Є велика ймовірність, що Крим все ж об’єднається з Росією, Крим і Схід зроблять «коридор» по суші. Саме через це або зараз або осінню 2019 року почнуться проблеми. Пізніше для України настане кращий час. Зараз період Юпітеру, який почався приблизно у вересні 2013 року. Тобто у нас період такий, що має щось мінятися. Багато людей виїде з країни.

Текст: Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНИЙ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З яких країн найбільше імпортує Волинь
Наступна новина «Ревізор» у Нововолинську, смертельне шоу та катування хлопців: ТОП-3 за 19 березня
Останні новини
Схожі новини