Астролог з Луцька розповів, що чекає на Україну

Астролог з Луцька розповів, що чекає на Україну

Астролог з Луцька Володимир Бадіян розповів, що нестабільна ситуація в Україні триватиме до 2023-25 року.

Про це він повідомив у інтерв’ю «Першому».

«Наша війна триватиме ще років два десь. Але така нестабільна ситуація, поки в Україні йде Юпітер, десь до 2023-25 року. У 2019 році, коли будуть вибори Президента, будуть революції. На Сході загостриться ситуація», – каже астролог.

Він поділився, що ще як тільки все розпочиналося, він пішов до свого вчителя, той йому розповів і про Крим, і про Президента.

«Сказав, що він у нас поміняється, того і почнуться ці проблеми. 2019 і 2021 будуть складними роками, але який гірше – не скажу. Долар та гривня  триматимуться. До вересня з ними ще будуть проблеми», – зазначає Володимир Бадіян.

Він розповів, що у 2020 році для світу буде складний період.

«Не скрізь, тільки там, де гарячі точки. Є велика ймовірність, що Крим все ж об’єднається з Росією, Крим і Схід зроблять «коридор» по суші. Саме через це або зараз або осінню 2019 року почнуться проблеми», – каже Володимир.

Астролог спрогнозував, що пізніше для України настане кращий час. Але зараз період Юпітеру, який почався приблизно у вересні 2013 року.

«Тобто у нас період такий, що має щось мінятися. Багато людей виїде з країни», – підсумував він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться третя виставка з аранжування акваріумів
Наступна новина «Волинські депозити» займають третє місце в Україні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини