Тимошенко заявила, що готова об'єднатися з Гриценком

Тимошенко заявила, що готова об'єднатися з Гриценком
Юлія Тимошенко - кандидат в президенти від «Батьківщини»

Лідер партії ВО «Батьківщина», кандидат в президенти України Юлія Тимошенко заявила, що готова об’єднатися в одну демократичну команду разом з кандидатом в президенти Анатолієм Гриценком.

Про це Тимошенко заявила в ефірі програми «В гостях у Дмитра Гордона», повідомляє Укрінформ.

«Я думаю, що Анатолій Гриценко серйозний політик, достатньо розумна людина. І ми можемо після всіх політичних перегонів бути з ними або разом в одній демократичній команді, це було би прекрасно. Або ми можемо бути опонентами», - сказала вона.

Читати також: Про що говорила Юлія Тимошенко у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

До цього політик додала, що і в першому, і в другому випадку це буде або цивілізована європейська співпраця, або цивілізована європейська конкуренція. За її словами, в цьому і є позитивність тих кандидатів в президенти, які «представляють європейську Україну, не за внесеними змінами в Конституцію, а за своєю сутністю».

Нагадаємо, раніше лідер «Опозиційної платформи — За життя» Юрій Бойко оголосив, що готовий до коаліції у Верховній Раді з партією «Батьківщина» Юлії Тимошенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під Луцьком відкриють новий ресторан
Наступна новина НЕФКО хоче кредитувати волинські громади. ФОТО
Останні новини
Схожі новини