ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

У волинському медіа-просторі за останній тиждень відбулись неабиякі зміни. Зокрема, місцеві інтернет-видання продовжують нарощувати відвідуваність, завдяки чому окремі ЗМІ посилили свої позиції в рейтингу і просунулись вперед.

Так, за останній тиждень найбільш обговорюваними виявились такі теми, як перша оперативка нового голови волинської ОДА Олександра Савченка, інтерв’ю з відомим гінекологом-репродуктологом Валентином Петровським та побиття екс-чоловіка Юлії Вусенко.

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно минулотижневих даних, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині є Волинь24, ІА «Волинські новини», ВолиньPost, Район.in.ua та Перший канал соціальних новин.

У рейтингу регіональних ЗМІ за всеукраїнськими показниками минулого тижня спостерігалась така картинка:

  1. Волинські новини - 36 352
  2. Волинь 24 – 30 897
  3. ВолиньPost – 30 395
  4. Район.in.ua – 21 556
  5. Під прицілом – 10 730
  6. Перший Канал – 10 506
  7. Конкурент – 8 821
  8. Таблоїд – 7 194
  9. БУГ – 7 024
  10. Волинська правда - 4049

 

А от за регіональними хостами, картинка виявилась дещо інша:


  1. Волинь24

Інтернет-видання Волинь24 вже кілька тижнів поспіль намагалось вирватись в абсолютні лідери рейтингу регіональних видань і минулого тижня йому це вдалось. Зокрема, середньодобовий показник відвідуваності сайту за регіональними хостами становить 4810 осіб.

Волинь24 відчутно збільшило аудиторію читачів, адже, згідно попередніх даних, щодня сайт відвідувало лише 3628 осіб. Таким чином, видання з третього місця просунулось одразу на перше.


  1. ІА «Волинські Новини»

Інформаційне агентство Волинські Новини минулого тижня дещо послабило свої позиції в рейтингу. Так, щодень сайт відвідує 4552 читачів (регіональні хости), тоді як у попередній тиждень – 5283. Тим не менше, Волинські новини продовжують боротись за лідерство в ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині.


      3. ВолиньPost

Видання ВолиньPost цього тижня опустилось на одну сходинку і тепер посідає третє місце. Зокрема, за даними «Bigmir)net» всередньому щодня сайт відвідує 3926 осіб (регіональні хости), тоді як тижнем раніше відвідуваність щодня була майже на тисячу більша – 4098. Таким чином, сайт з другого місця у рейтингу просів на третє. Можливо, це пов’язано зі зміною редактора сайту.


  1. Район.in.ua

Четверте місце в рейтингу стабільно займає мережа локальних сайтів Район.in.ua. Зокрема, середньодобова кількість відвідувачів сайту майже не змінилась – 3562.


  1. Перший канал соціальних новин

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань на Волині закриває Перший канал соціальних новин. Так, відвідуваність сайту щодня стабільно тримається на рівні 2002 регіональних хостів.


  1. Під прицілом

Інтернет-видання «Під прицілом» щотижня дивує медіа-спільноту, адже систематично сайт з абсолютних аутсайдерів різко «підскакує» в рейтингу на кілька позицій вище. Так, цього тижня видання посіло шосту сходинку в рейтингу. Згідно статистики, сайт щодня відвідує в середньому 1582 читача.


       7. Конкурент

ІА «Конкурент» цього тижня з шостого місця рейтингу опустилось на сьоме. Так, сайт щодня в середньому відвідує 1413 читачів. Попри те, що видання не втрачає кількість відвідувачів, цього тижня воно втратило 1 позицію в рейтингу, поступившись виданню Під Прицілом.


  1.  Таблоїд Волині

Восьму сходинку в рейтингу другий тиждень поспіль посідає видання Таблоїд Волині. Так, середньодобовий показник відвідуваності сайту – 1173 читачі. Попри те, що за попередніми даними сайт в середньому відвідувало 1363 особи щодня, а це майже на 200 користувачів більше, «Таблоїд Волині» не впав у рейтингу.


        9. Буг

Дев’яте місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині посідає «Буг». Зокрема, за даними рейтингу «Bigmir)net» щодня сайт відвідує 1134 користувача. За минулим рейтингом, інтернет-видання Прибужжя посідало десяте місце, маючи середньодобовий показник відвідуваності 1218 читачів щодня.

Тим не менше, попри зниження кількості відвідувачів – сайт з десятого піднявся на дев’яте місце у ТОП-10.


        10. Волинська правда

Закриває рейтинг найчитабельніших регіональних видань – Волинська правда. За останній тиждень сайт значно втратив аудиторію. Зокрема, за попереднім рейтингом видання посідало сьому сходинку, маючи щодня всередньому 1400 читачів. Натомість вже цього тижня «Волинська правда» опустилась на останнє десяте місце. Відвідуваність сайту впала в середньому до 912 відвідувачів щодня.

Також на першій стрічці часом з’являються такі регіональні інформаційні сайти, як Волинська служба новин, VIP.Volyn.ua, Радар та Волинь.Online. Однак, їхні позиції дуже нестійкі.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 днів тижня, з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Враження про будь-яке місто складають слухачі», - солістка гурту «Один в каное»
Наступна новина Документи для оформлення закордонного паспорта прийматимуть першочергово у лучан
Останні новини
Схожі новини