Савченко «вичитав» працівників Волинської ОДА

Савченко «вичитав» працівників Волинської ОДА

Новопризначений голова Волинської ОДА Олександр Савченко дав зауваження працівникам головного органу виконавчої влади області. Про це йшлося сьогодні, 26 березня, під час першої оперативної наради новопризначеного голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

На переконання Олександра Савченка, учора, 25 березня, відзначали День Служби Безпеки України. Тож відповідальним за це працівникам ОДА варто було нагадати про це голові ОДА, аби він міг відправити вітання працівникам цієї структури в області. Натомість сьогодні, 26 березня, – День Національної гвардії України. Тож і про це варто було повідомити.

«Я зайшов в приміщення ОДА, стоять два нацгвардій ці. Я не готовий дати їм по 100500 гривень. Ще підуть нап’ються. Чи я їм два яблука мав дати, не знаю. Завтра в нас міжнародний день театру. Це у вас записано, це не я такий розумний. Це все називається культура роботи», – додав Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кіберполіція викрила українського хакера, який працював на міжнародне угруповання Cobalt
Наступна новина Топ-менеджер «Нафтогазу», віце-мер та чиновник з водоканалу: ким були радники голови Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини