ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині

Початок травня потішив волинян літнім теплом, а волинські ЗМІ – хорошими рейтингами. Місцеві видання планомірно працюють у звичному режимі, тож у ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань Волині все виявилось доволі стабільно.

Минулого тижня волинський медіа-простір заряснів яскравими фотографіями мільйонів тюльпанів, які розквітли на полях «Волинської Голландії» у Ковельському районі. Окрім цього, користувачів інтернету неабияк зацікавив «Забіг на шпильках», який відбувся минулими вихідними у ТРЦ «ПортСіті».

Також неабиякого резонансу набула інформація про трьох дітей 3, 4 та 5 років, які постраждали у пожежі на Ковельщині. Одна дитина від отриманих опіків померла у лікарні.

Також протягом тижня сталася низка трагічних і жахливих ДТП поблизу Луцька.

Перший продовжує аналізувати рейтинг регіональних інтернет-видань за даними сайту «Bigmir)net». Таким чином, виключаючи з переліку всеукраїнські ЗМІ, вдалось зібрати дані та визначити ТОП-10 найбільш популярних інтернет-видань з волинською «пропискою».

Отож, згідно минулотижневих даних, найбільш популярними інтернет-виданнями на Волині лишаються ІА «Волинські новини», «ВолиньPost», «Волинь24», «Район.in.ua» та ІА «Перший канал соціальних новин».

Зрештою, підбиваючи підсумки тижня за загальними хостами волинських ЗМІ, сформувалась така картина:


1. ІА «Волинські Новини»

На першій сходинці ТОП-10 найпопулярніших регіональних інтернет-видань кілька тижнів поспіль знаходиться Інформаційне агентство «Волинські Новини». Так, щоденна відвідуваність сайту зросла більш як на 1000 відвідувачів у день. Зокрема, за даними «Bigmir)net» інтернет-видання щодня читає в середньому 34454 людей. Однак глибина переглядів знизилася з 17,65% до 16,99%.


2. «ВолиньPost»

Друге місце цього тижня посідає видання «ВолиньPost». Варто зауважити, що за тиждень щоденна відвідуваність сайту зросла майже на 4000 хостів. Таким чином, минулого тижня сайт щодня відвідувало в середньому 32 552 читачів. Середня глибина відвідуваності сайту з врахуванням регіональних та всеукраїнських заходів теж дещо впала – 11,23%.


3. «Волинь24»

Третє місце – стабільно посідає інтернет-видання «Волинь24». За останній тиждень сайт дещо наростив відвідуванність у порівнянні з попередніми. Таким чином, минулого тижня видання щодня читало в середньому 25902 осіб. Також дещо зросла глибина переглядів сайту – 19,31%.


4. «Район.in.ua»

Мережа локальних сайтів «Район.in.ua» продовжує триматись на четвертому місці рейтингу найпопулярніших регіональних інтернет-видань Волині, що вказує на злагодженість роботи редакції та стабільність аудиторії. Таким чином, за минулий тиждень видання збільшило відвідуваність сайту майже на тисячу осіб. Так, за даними «Bigmir)net», щодня мережу локальних сайтів відвідує 21564 читачі. Також дещо зросла і глибина відвідуваності – 22,24%.


5. ІА «Перший канал соціальних новин»

П’ятірку лідерів найбільш читабельних видань Волині, як і у попередні тижні, закриває ІА «Перший канал соціальних новин». За минулий тиждень дещо знизались відвідуваність сайту видання. Таким чином, середньодобова кількість читачів, які заходили на сайт переглянути публікації, становила в середньому щодоби 10981 особа, а глибина переглядів лишилась на рівні – 19,69%.


6. «Під прицілом»

Шосту позицію цього тижня знову ж таки посідає інтернет-видання «Під прицілом». Так, згідно статистики, щодня сайт відвідує в середньому 9076, що майже на 2 тисячі більше, ніж у попередні тижні. Разом з тим, варто відзначити, що відчутно впала глибина переглядів сайту 17,69%.


7. ІА «Конкурент»

Разом з тим, стабільно 7-му позицію в рейтингу найбільш популярних видань Волині займає ІА «Конкурент». За минулий тиждень кількість відвідувачів сайту зросла майже на 1000 і становила щодня в середньому 7682 читача. Попри це, глибина відвідуваності дещо зросла – 19,43%.


8. «БУГ»

Восьме місце у рейтингу найпопулярніших інтернет-видань Волині кілька тижнів поспіль посідає інтернет-видання «Буг». Відвідуваність сайту тримається в середньому на рівні 6976 осіб кожного дня. Також неабияк вражає високий показник глибини переглядів сайту, яка становить 22,82%.


9. «Таблоїд Волині»

Дев’яту сходинку в рейтингу незмінно посідає видання «Таблоїд Волині». Так, за минулий тиждень сайт збільшив відвідуваність і середньодобовий показник читання зріс майже на 2000. У середньому щодня сайт читає 6109 осіб. Окрім цього, варто зауважити, що зросла і глибина відвідуваності – 21,19%.


10. «Волинська правда»

Закриває рейтинг найбільш читабельних регіональних ЗМІ – інтернет-видання «Волинська правда». Сайт показує свою стабільність, адже кількість відвідуваності майже незмінний і тримається на позначці – 3586 читачів. А це вказує на те, що сайт має власну стабільну аудиторію. Також варто зазначити, що видання показує один з найвищих показників глибини відвідуваності і становить 24,45 %.

Також непогані темпи демонструють такі регіональні інформаційні сайти, як Кордон, Волинь.Online, Волинська служба новин, та ВолиньUA.

За кількістю регіональних хостів (ІР-адреса мережі, яка видається провайдером або регіональним інтернет-реєстратором) ми визначили ТОП-10 волинських видань, які щодня виходять на першу сторінку «Рейтингу по групі ЗМІ та періодика» в області. А, себто, є найбільш популярними саме серед волинських інтернет-користувачів.

Окрім цього, на сайті видання Перший в окремому рейтингу ЗМІ триває голосування за найбільш улюблені інтернет-видання.

Інформація збиралась протягом останніх 7 діб тижня, з урахуванням не лише щоденних хостів у робочі дні, а й у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вітання Ігоря Палиці з Днем Перемоги та примирення
Наступна новина У одному з супермаркетів Луцька обважують людей
Останні новини
Схожі новини