ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради

ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради

Громадським рухом “Чесно” було визначено найбагатших депутатів Луцької міської ради згідно електронних декларації за 2016 рік. 

У ТОП-5 найбагатших депутатів Луцької міської ради потрапили троє представників від БПП “Солідарніть” та по одному представнику від “УКРОПу” та “Батьківщини.

Хто з депутатів Луцької міськради заощадив найбільше

До списку найбагатших депутатів Луцької міської ради з найбільшим рівнем статків потрапили ті ж депутати, які згідно декларацій у 2016 році отримали найбільші доходи, виключенням став “укропівець” Балицький.

Андрій Покровський, який представляє “Солідарність” основну частину своїх коштів зберігає на банківських рахунках та у готівці. Також депутат володіє корпоративними правами у розмірі кількох мільйонів. Загальна частина статків у декларації депутата становлять більше 69 мільйонів гривень.

На другому місці представник БПП “Солідарність”  Петро Нестерук, який зберігає 8 мільйонів 656 тисяч гривень 59 гривень.

“Укропівець” Сергій Балицький зберігає трохи більше 8 мільйонів гривень. Балицький є власником ТОВ “Вишків-Брук”, яка займається виготовленням бруківки. У коментарі журналістом Балицький розповів, що кошти, які він зазначив у декларації це кошти з підприємницької діяльності. За словами депутата ТОВ “Вишків-Брук” виник недавно, а раніше депутат, як і його батьки займався побутовою технікою, паралельно продаючи дитячі коляски.

Четвертим у рейтингу найбільш заможних депутатів Луцької міської ради є представник  ВО “Батьківщина” – Валерій Бондарчук, який є власником фармацевтичних компаній.

Замикає п’ятірку Євген Ткачук, який вказав в декларації 5 633 957 гривень заощаджень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У якій кімнаті будинку необхідно ставити ялинку в рік Собаки-2018
Наступна новина Що ні в якому разі не можна дарувати на Новий рік-2018
Останні новини
Схожі новини