ТОП-5 оригінальних подарунків до Дня Матері

ТОП-5 оригінальних подарунків до Дня Матері

Незабаром День матері, а ви досі не придумали, що подарувати любій матусі? Тоді цей ТОП-5 ідей саме для вас.
Нагадаємо, що цьогоріч День матері святкується 13 травня, у неділю.

Варіант 1
Все життя вона була поруч, виховувала й допомагала в будь-яких починаннях. Зараз же вона може не бачити тебе днями, адже ти зайнятий на роботі, в університеті, або взагалі за кордоном. Якщо це так, перший варіант подарунку ідеально підійде тобі.
Замов сімейну фотосесію.
Найкраще буде зробити її не в студії, а десь в парку, на прогулянці. Тоді, коли все буде природно і дуже щиро.


Варіант 2
Вона привчила тебе не проживати жодного дня без книги? Саме завдяки її вихованню ти ніколи не проходиш повз книгарні, а всю зарплатню «спускаєш» на них?
Якщо у маминому домі вже немає місця для зберігання книг, а читати їй хочеться ще більше, найкращим подарунком, очевидно, буде електронна книга.
Врятуй її зір і гроші!


Варіант 3
Згадай, яким ти був у дитинстві? Мабуть, постійно змушував чи змушувала маму хвилюватися. Були це розбиті коліна після прогулянки, чи звичайний грип – неважливо. Головне, що в її житті був час, коли доводилось відмовлятись від чогось на користь дітей.
Якщо ти хочеш хоча б мінімально повернути їй борг, подаруй сертифікат в салон краси, магазин одягу або путівку в Карпати, Польщу чи на Мальдіви… Обирати тобі.


Варіант 4
Якщо ваша мама, відколи ви себе пам’ятаєте, захоплюється вишиванням, музикою, малюванням чи садівництвом, тоді у вас не має бути проблем з ідеєю для її подарунку.
Щось пов’язане з хобі – найкращий подарунок. Набір для вишивання, нотний альбом, набір фарб або садовий інвентар – вибір величезний.


Варіант 5
Твоя мама супернезалежна жінка й у неї є все, чого лише може хотітися, але водночас вона не позбавлена почуття гумору? Тоді прекрасним варіантом буде футболка з надписом «Краща мама на світі».

Мама– це єдина людина, яка любить вас попри все. Любіть і цінуйте своїх батьків!

Текст – Юлія Книш

Читайте також: 10 неочевидних подарунків до Дня матері


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Психічно хворий лучанин посеред дня чіплявся до 9-річної дівчинки
Наступна новина Як у Луцьку будують ЖК «Супернова». ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини