Трамп вибрав людину, яка очолить його виборчу кампанію 2020 року

Трамп вибрав людину, яка очолить його виборчу кампанію 2020 року

Це буде колишній радник з цифрових технологій, наближений до «сімʼї» президента.

Президент США Дональд Трамп призначив колишнього радника з цифрових технологій Бреда Парскейла керівником свого передвиборчого штабу в 2020 році. Про це повідомляє AP.

За словами людини, знайомої з підготовкою кампанії, Парскейл вже давно має близькі стосунки з родиною Трампа, що є найбільшим пріоритетом для президента.

За інформацією АР, Парскейл – людина, наближена до зятя Трампа, головного радника президента Джареда Кушнера. З 2016 року Парскейл очолював відділ інтернет-операцій передвиборного штабу Трампа.

Про свою готовність брати участь у президентській передвиборчій гонці 2020 року Трамп говорив ще на початку 2017-го.

Середній син президента, Ерік Трамп, який збирається взяти на себе значну роль у кампанії, зазначив: «Парскейл користується повною довірою нашої сім'ї і є ідеальною людиною для того, щоб бути біля керма кампанії».

«Його лідерство і досвід допоможуть провести найкращу із можливих кампанію, – зазначив Кушнер. – Підхід, що базується на цифрових даних і нових технологіях, нам вкрай необхідний».

Між тим Трамп визнав, що Росія втручалася в американські вибори 2016 року. Однак додав, що її втручання не мало жодного впливу на результати виборів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені назвали, чим шкідливі фруктові соки
Наступна новина У стару волинську школу вдихнуть нове життя. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини